Κλωνοποίηση: Αντιγράφοντας τα κατοικίδιά σας

Κλωνοποίηση: Η αγάπη που έχουν πολλοί άνθρωποι για τα ζώα τους είναι μεγάλη. Ως εκ τούτου και η απώλειά τους έχει βαρύ αντίκτυπο πάνω τους. Μια κινεζική εταιρεία πατάει πάνω σε αυτό το συναίσθημα για να πουλήσει το προϊόν της. Αυτό είναι ένα οπτικά τέλειο αντίγραφο του κατοικίδιού σας. Πληρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, βέβαια. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ήδη μάλιστα καταφέρει να κλωνοποιήσει ένα γατάκι. Και ισχυρίζεται ότι είναι

η μόνη στον κόσμο που το έχει καταφέρει αυτό. Ωστόσο, πρόκειται για μία τακτική που κερδίζει ολοένα περισσότερο έδαφος στις ασιατικές χώρες τα τελευταία χρόνια. Καθώς η κοινωνία εξελίσσεται και η ανάπτυξη της τεχνολογίας και της επιστήμης επιτρέπει πραγματικά σύγχρονα θαύματα, πολλές παρόμοιες εταιρείες έχουν ήδη χαράξει ανάλογη πορεία.

Όσον αφορά τώρα στο κόστος της υπηρεσίας από την συγκεκριμένη εταιρεία από την Κίνα, είναι λίγο τσιμπημένο. Για να μπορέσετε να ξαναδείτε το αγαπημένο σας σκυλάκι θα πρέπει να πληρώσετε 54.000 δολάρια. Για τις γατούλες το ποσό ανέρχεται στα 35.400 δολάρια.

Κλωνοποίηση: Ο γλυκός Garlic

Το «πρόσωπο» της εταιρείας είναι φυσικά το πρώτο κλωνοποιημένο της γατάκι, ο χαριτωμένος Garlic (κυριολεκτικά σημαίνει σκόρδο). O Garlic γεννήθηκε στο εργαστήριο της Sinogene Biotechnology Company, η οποία εδρεύει στο Πεκίνο. Ο γατούλης γεννήθηκε 66 ημέρες μετά την έναρξη της διαδικασίας και είναι πιστό αντίγραφο μίας γάτας που δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αν και πανομοιότυπος με τον γάτο από τον οποίο προήλθε, έχει εντούτοις διαφορετική προσωπικότητα. Ήδη πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ασυνήθιστη αυτή πρακτική της κλωνοποίησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα