Κι όμως… χάνει

Η Μπαρτσελόνα είχε την υπεροχή, έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρια κι όμως δεν κατάφερε τελικά να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Τσέλσι. Οι «μπλε» πήραν την πολύτιμη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά (45+2’), αντιμετωπίζοντας πλέον με… άλλον αέρα τη ρεβάνς στο «Καμπ Νου», για πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Στο 9’ η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά στο 1-0, με τον Σάντσες να στέλνει την

μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ, ενώ ο Φάμπρεγας δεν κατάφερε στο 16’ από πλεονεκτική θέση να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους. Η υπεροχή της «Μπάρτσα» δε μετουσιώθηκε σε γκολ, με την Τσέλσι να το εκμεταλλεύεται με τον Ντρογκμπά, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (1-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «μπλαουγκράνα» πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά αρχικά στο 51΄ο Αντριάνο, και εν συνεχεία ο Πουγιόλ (87’) νικήθηκαν από τον γκολκίπερ της Τσέλσι.

Στις καθυστερήσεις του ματς (90+2΄), ο Πέδρο έχασε την τελευταία ευκαιρία των Καταλανών, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Τσεχ, αποτυγχάνοντας έτσι να ισοφαρίσει στο σκορ.

Την ερχόμενη Τρίτη στο «Καμπ Νου», θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρώτος φιναλίστ της διοργάνωσης. Αν τελικά θα είναι αρκετό στην Τσέλσι το χθεσινό γκολ του Ντρογκμπά, ή αν η Μπάρτσα θα πάρει το «αίμα» της πίσω για την ήττα στην Αγγλία.


Keywords
Τυχαία Θέματα