Κερτ Κομπέιν – Κόρτνει Λαβ: “Τον βλέπω στην ακτή. Να ζει σε έναν ελεύθερο κόσμο”

Κερτ Κομπέιν – Κόρτνει Λαβ: Στις 25 Φεβρουαρίου, η Courtney Love  μοιράστηκε με τους ακολούθους της κάποιες σκέψεις με αφορμή την 28η επέτειο γάμου της με τον Kurt Cobain, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. H φωτογραφία, επί εποχής 1992, δείχνει το ζευγάρι στη Χονολουλού της Χαβάης με τον τίτλο: Πριν από 28 χρόνια παντρευτήκαμε στη Χονολουλού στην παραλία Waikiki. Το post συνεχίζεται με ένα συναισθηματικό αφιέρωμα στο frontman του

συγκροτήματος Nirvana, ο οποίος αυτοκτόνησε, πριν από 26 χρόνια. Περιγράφοντας την ημέρα του γάμου τους, η Love είπε: “Θυμάμαι ότι αισθάνθηκα βαθιά χαρά, ζάλη, τόσο ερωτευμένη και γνώριζα πόσο τυχερή ήμουν. Αυτός ήταν ένας άγγελος”.

“Τον ευχαριστώ που με σκεφτόταν. Πολλά γεγονότα των τελευταίων 28 χρόνων υπήρξαν θορυβώδη, χαοτικά και δύσκολα. Αυτό είναι το πιο σκοτεινό σημείο, που μπορεί να φανταστεί κανείς, σχεδόν έβγαλε την ανθεκτικότητα μου, σχεδόν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε λίγους μήνες, αφότου άρχισαν να βγαίνουν στα τέλη του 1991 και έχουν μία κόρη, την Frances Bean Cobain, η οποία γεννήθηκε έξι μήνες μετά τον γάμο τους, τον Αύγουστο του 1992.

Η Love τελείωσε το μήνυμα, αναφέροντας: “Μεταξύ της παράξενης καταπληκτικής θεότητας του Kurt και της αξίας μερικών πραγματικών φίλων, το δώρο της απελπισίας και της νηφαλιότητας είναι έντονο.[…] Τον βλέπω στην ακτή. Να ζει σε έναν ελεύθερο κόσμο. Ο σύζυγός μου.”

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κερτ Κομπέιν – Κόρτνει Λαβ, “Τον,kert kobein – kortnei lav, “ton