Κάτια Δανδουλάκη: Η ηθοποιός έδωσε spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες»

Κάτια Δανδουλάκη: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση, τη ζωή της και τον ρόλο της Ανέτ στις “Άγριες Μέλισσες”. “Θέλω να παραμείνω νέα σε όνειρα”, είπε η ηθοποιός όταν ο παρουσιαστής της έκανε φιλοφρόνηση για την εξωτερική της εμφάνιση. “Πραγματικά, έχω λατρέψει την τηλεόραση”, δήλωσε, προσθέτοντας: “Με παρέσυρε σε τέτοια όνειρα

και μία μεγάλη αγάπη με τον κόσμο που ήταν ανταποδοτική”. Αμέσως μετά, αναφέρθηκε σε μία ιστορία από τα παιδικά της χρόνια και την τιμωρία που την έβαλε η μητέρα της όταν έκανε μία αταξία.

“Η μαμά μου μού έμαθε να έχω όρια. Δεν έχω πατήσει ποτέ τα όρια του άλλου, γι΄αυτό δεν ανέχομαι ποτέ να πατήσουν τα δικά μου”, δήλωση η Κάτια. “Ήμουν ένα παιδί φορτωμένο με ευθύνες. Ίσως αν έκανα ένα παιδί να μην το φόρτωνα με τόσες”, είπε. “Κυνηγούσα και την επιτυχία και την ευτυχία”, σημείωσε ακόμα. “Για μένα η προσωπική ευτυχία ήταν να αγαπήσω πολύ να με αγαπήσει πολύ ένας άνθρωπος”, πρόσθεσε.

Κάτια Δανδουλάκη: «Έχω ωραιότατος αποτυχίες στην καριέρα μου»

“Μου έχουν συμβεί ωραιότατες αποτυχίες”, παραδέχτηκε η Κάτια, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί σε μία συγκεκριμένη στο θέατρο, την παράσταση “Το παιχνίδι των θεών”. “Δεν διαλύω δουλειές”, υπογράμμισε. “Δεν έκανα ποτέ κάτι για να βγάλω χρήματα αλλά γιατί είχα λαχτάρα να τα δοκιμάζω όλα”, εξομολογήθηκε. “Την τηλεόραση τη λάτρεψα διπλά γιατί με αντάμειψε”, παραδέχτηκε.

“Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να κάνω μόνο κινηματογράφο”, είπε, τονίζοντας ότι θα το έκανε για να ζήσει μεγάλες περιπέτειες. “Μπορώ μόνη μου να περάσω πολύ καλά”, δήλωσε ακόμα η ηθοποιός. “Μου λείπει ο Μάριος. Δεν μου έχει λείψει η συντροφικότητα”, εξομολογήθηκε για τον άνδρα της ζωής της, Μάριο Πλωρίτη. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει…

Κάτια Δανδουλάκη: Η συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες»

Αμέσως μετά, η συζήτηση στράφηκε γύρω από την επιτυχία και δήλωσε ότι μπορεί να την προβλέψει στην τηλεόραση κατά 90%. Παράλληλα, μίλησε για την συμμετοχή της στις “Άγριες Μέλισσες”. “Η τελευταία ήταν ‘Η ζωή της άλλης’”. τόνισε, ενώ αναφέρθηκε στις δουλειές που έκανε και θεωρεί μεγάλες επιτυχίες. Η Κάτια μίλησε και για τον συμπρωταγωνιστή της στη “Λάμψη” τον Χρήστο Πολίτη, αναφέροντας ότι είναι πολύ καλά και πολύ όμορφος. “Ήταν μία εκούσια του Χρήστου απόφαση, την οποία πρέπει να σεβαστεί κανείς”, τόνισε.

Στο μεταξύ, η ίδια δήλωσε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να σταματήσει. “Θα κουραζόμουν αν σταματούσε. Θα κουραζόταν η ψυχή μου”, είπε. Αμέσως μετά, μίλησαν για τον ρόλο της Ανέτ. “Η Ανέτ αντιδρά όπως θα αντιδρούσε η Κάτια”, τόνισε. “Δεν θα μαθαίναμε και τα χαΐρια της Ανέτ;”, είπε για το σκοτεινό παρελθόν της ηρωίδας που υποδύεται. “Αφού όλοι το λένε”, είπε για τον αν είναι ο Μελέτης το παιδί της. Με ποιους ήρωες της σειράς θα έκανε παρέα αν ζούσε στο Διαφάνι;

Κάτια Δανδουλάκη: «Θα βασανιστούμε πολύ με αβέβαιο αποτέλεσμα»

“Μακάρι να ερωτευτεί η Ανέτ”,, δήλωσε για τον ρόλο της. “Με τον Νέστορα είμαστε φίλοι”, διευκρίνισε όταν τη ρώτησε ο Γρηγόρης αν θα υπάρξει κάτι περισσότερο ανάμεσά τους. “Θα βασανιστούμε πολύ με αβέβαιο αποτέλεσμα”, τόνισε ως spoiler στη σχέση της με τον Δούκα. Πώς σχολίασε τον ρόλο της Μυρσίνης; “Μου είναι και οι τρεις αξιολάτρευτες”, είπε για τις πρωταγωνίστριες της σειράς.

“Χαίρεται η ψυχή μου να τις βλέπει”, σχολίασε ακόμα. Παράλληλα, μίλησε για τον Γιώργο Γεροντιδάκη με τον οποίον έπαιζαν μαζί στη σειρά “Βέρα στο δεξί”. Τέλος, αναφέρθηκε στην παράσταση “Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές” που παίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα