Καθηγήτρια χτύπησε μαθητή: Αφέθηκε ελεύθερη, τι λένε οι συμμαθητές του παιδιού

Καθηγήτρια του 65ου Γυμνασίου Αθηνών συνελήφθη για ξυλοδαρμό μαθητή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα ενός ανήλικου μαθητή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία με βάση την οποία ο γιος την περασμένη Δευτέρα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μιας οξύθυμης καθηγήτριας. Ο ανήλικος μαθητής καταθέτοντας στην Αστυνομία ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από την καθηγήτρια του στο προαύλιο του σχολείου όπου και φοιτά. Ο ίδιος ο μαθητής αφού δέχτηκε

την επίθεση ειδοποίησε την μητέρα του και εκείνη αμέσως αντέδρασε καλώντας την Άμεση Δράση. Σημειώνεται  πως οι αστυνομικοί οι οποίοι έσπευσαν στο σχολείο μετά από κλήση στο σημείο διαπίστωσαν πως ο 15χρονος έφερε αμυχές, στην αριστερή πλευρά του λαιμού, στην αριστερή ωμοπλάτη και στην δεξιά παλάμη ενώ δίπλα του ήταν η μητέρα του.

Ο ανήλικος μαθητής εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς πως δέχτηκε επίθεση από την καθηγήτρια στον προαύλιο χώρο του σχολείου χωρίς να γνωρίζει τον λόγο. Αμέσως οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στην προσαγωγή της καθηγήτριας και στη συνέχεια την συνέλαβαν. Η γυναίκα αντιμετωπίζει την κατηγορία της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων.

Μαθητές του σχολείου, μιλώντας με δημοσιογράφους, υπογράμμισαν ότι η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι σοβαρή και ήρεμη ενώ ποτέ της δεν έχει δώσει δικαιώματα επιθετικότητας. Από την άλλη πλευρά, οι ίδιοι οι συμμαθητές του θύματος ανέφεραν ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ανήλικος μαθητής κυκλοφορούσε στο προαύλιο με το μποξεράκι του και απλά η καθηγήτρια όταν τον είδε τον τράβηξε από την τσάντα του για να τον πιάσει και να τον πάει στο γραφείο των καθηγητών.

Αφέθηκε ελεύθερη

Η καθηγήτρια προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων και εκεί η προσαγωγή της μετατράπηκε σε σύλληψη. Η κατηγορία σε βάρος της ήταν για πρόκληση σωματικής βλάβης σε αδύναμο άτομο. Ωστόσο, ύστερα από περίπου μία ώρα, η εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα και τον λόγο έχει πλέον η τακτική Δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα