Κατάληψη Εξάρχεια: Τα ευρήματα της ΕΛΑΣ

Κατάληψη Εξάρχεια: Φωτογραφίες με τα ευρήματα στο εσωτερικό του κτιρίου, που εκκένωσε η Αστυνομία με πολύωρη επιχείρηση στη διασταύρωση των οδών Κάνιγγος και Στουρνάρη, δόθηκαν στη δημοσιότητα μαζί με την γνωστοποίηση ότι συνελήφθησαν πέντε άτομα, 2 Έλληνες και τρεις αλλοδαποί, ενώ άλλοι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην αρμόδια Διεύθυνση για έλεγχο των εγγράφων τους. Οι συλληφθέντες αλλοδαποί είναι δύο Ιρανοί και ένας Ιρακινός.

Από τον Πέτρο Καρσιώτη

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας και το κτίριο παραδόθηκε σε εκπροσώπους

Δημοσίων Υπηρεσιών, όπου ανήκει. Εντός του κτιρίου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μικροποσότητες και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών, μπαλτάς, μαχαίρι, μεταλλικά κοντάρια, προστατευτικά κράνη, κινητό τηλέφωνο, συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων και πολυεργαλεία τσέπης.

Κατάληψη Εξάρχεια: Περί ναρκωτικών και όπλων

Από τα επτά άτομα, αναφέρει ακόμη Αστυνομία, που βρέθηκαν στο κτίριο συνελήφθησαν για παραβάσεις περί ναρκωτικών, περί όπλων κ.λπ. δύο ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί, ενώ οι άλλοι δύο αλλοδαποί προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι στις 25Σεπτεμβρίου, η Αστυνομία με παρόμοια επιχείρηση είχε προχωρήσει σε μία ακόμη εκκένωση κτιρίου που τελούσε υπό κατάληψη από το 2016. Το κτίριο βρίσκεται στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι και η Αστυνομία κατά πληροφορίες επενέβη μετά από προσφυγή στις Αρχές των νόμιμων ιδιοκτητών του.

Τα ευρήματα

το εσωτερικό του κτιρίου δεν είχαν βρεθεί άτομα και η Αστυνομία ανακοίνωσε τότε ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κενές γυάλινες φιάλες μπύρας, πυροσβεστήρες, αυτοσχέδιες ασπίδες και ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Στα εργαστήρια

Τα αντικείμενα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για την εξέτασή τους και την ανεύρεση τυχόν αποτυπωμάτων των κατόχων τους και στοιχείων DNA.

Δείτε ακόμη“Θέλω να πάω να πολεμήσω για τα εδάφη μου”, λέει η Αρεβίκ που ζει στην ΕλλάδαΝέα στοιχεία για τον βιασμό της 20χρονης – Ο Πακιστανός της έλεγε “i love you”Σοκ – Nοσηλευτής του γηροκομείου στον Αγ. Παντελεήμονα είχε συμπτώματα και πήγαινε για δουλειά
Keywords
Τυχαία Θέματα