Καρίμ Μπενζεμά: Αυτή είναι η καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά

Ξανά ερωτευμένος δηλώνει ο Καρίμ Μπενζεμά. Οι φήμες που τον ήθελαν να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της Τζόρνταν Οζούνα, μετά τον χωρισμό του από την Κόρα Γκοτιέ, μητέρα του γιού του, επιβεβαιώθηκαν. Οι πρώτοι ψίθυροι για νέα γυναίκα στην ζωή του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησαν όταν ο ίδιος ανέβασε στα social media μία φωτογραφία με ένα γυναίκειο πόδι δίπλα του, την οποία στη συνέχεια κατέβασε.

Την αποκάλυψη για τη σχέση τους έκανε η ίδια

με δύο φωτογραφίες στα stories του Instagram. Στη μία είναι στην αγκαλιά του Καρίμ και στην άλλη μιλάει μαζί του με βιντεοκλήση. Επίσης, κυκλοφορούν και φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους σε σκάφος ενώ είναι γεγονός ότι συναντήθηκαν και στις ΗΠΑ, όπου ο Γάλλος ταξίδεψε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνη μένει μόνιμα εκεί.

Karim Benzema com a modelo Jordan Ozuna (jiordyn) em alguma parte do sul da França. Faz meses que eles se veem, mas agora temos fotinhas

É difícil acompanhar os relacionamentos do Benzema: Cora, Chloe a Jordan agora. pic.twitter.com/PCAL9dIfPn

— Tama OliGui (@Malla_guetta) June 29, 2022

Ποια είναι η Τζόρνταν Οζούνα

Η Τζόρνταν Οζούνα είναι 32 ετών και μοντέλο. Στο παρελθόν είχε σχέσεις με τον Τζάστιν Μπίμπερ, τον ράπερ Τάιγκα αλλά και τον πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Γιουνές Μπιντζουμά. Τώρα δηλώνει το κορίτσι του Καρίμ Μπενζεμά.

Είναι μέλος τεσσάρων εταιρειών υψηλού κύρους: State Management, Caroline Gleason Management, Tricia Brink Management και The Salt Agency. Δουλεύει κυρίως στο Λας Βέγκας, στο Σαν Φρανσίσκο και στο Λος Άντζελες και ασχολείται με καλλυντικά, κοσμήματα και μαγιό. Στο Instagram μετρά πάνω από 350.000 ακόλουθους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρίμ Μπενζεμά, Αυτή,karim benzema, afti