Καραγιαννίδης με πάθος: Είμαι περήφανος που θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών, τέλος! (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με έντονο τρόπο από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης δήλωσε περήφανος «που θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Κατά την ομιλία του στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, ο κ. Καραγιαννίδης αναφέρθηκε στις αφίσες που αναρτώνται σε πόλεις της βορείου Ελλάδας

-με το μότο «εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, αναφώνησε: «Με αυτή την αφίσα θα τρομάξουμε και θα μας εκβιάσετε;».

Ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε στη συνέχεια πως «αυτή τη φωτογραφία μέλη και στελέχη της ΝΔ την έχουν δημοσιεύσει στα κοινωνικά δίκτυα και υπάρχουν σχόλια «θα βρεθούμε 6 κάτω από το σπίτι του στη Δρράμα να το κάνουμε κόλαση»».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Καραγιαννίδης είπε:

«Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μου ήρθαν από τον Πόντο και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς. Είμαι περήφανος που το Σεπτέμβριο του ’41 οι σύντροφοι του ΚΚΕ έκαναν την πρώτη πράξη αντίστασης, είμαι περήφανος που το ΕΑΜ έσωσε από την πείνα τον κόσμο που ο ΕΛΑΣ έριξε τη γέφυρα του Γοργοποτάμου. Είμαι πολύ περήφανος που θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών, τέλος!».

Το άρθρο Καραγιαννίδης με πάθος: Είμαι περήφανος που θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών, τέλος! (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα