Καφέ της Χαράς 2020: Η ηθοποιός που θα κάνει την αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη

Καφέ της Χαράς 2020: Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια και πρεμιέρα την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου. Ανάμεσα στους νέους ρόλους που θα δούμε στην αγαπημένη σειρά, είναι και η γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη.

Η ίδια εκτός από γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, θα είναι και αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Πάρης Σκαρτσολιάς. «Εγώ είμαι η νεαρή γιατρός που κάνω το αγροτικό μου στο χωριό και είμαι σχεδόν αρραβωνιασμένη

με τον Μάνο» είχε πει πριν από λίγες ημέρες στην κάμερα του Πρωινού η Μαριαλένα Ροζάκη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Μαριαλένας Ροζάκη:

Καφέ της Χαράς 2020 spoiler: Τα άλλα spoiler που έχουν βγει στη φόρα

Αυτό είναι ακόμα ένα spoiler που βγαίνει προς τα έξω για την αγαπημένη σειρά του ANT1 που επιστρέφει δυναμικά. Το προηγούμενο διάστημα, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία η Ρένια Λουιζίδου ή… Χαρά Χάσκα εμφανιζόταν φορώντας ένα νυφικό το οποίο μας οδηγεί… σε σκέψεις. Παράλληλα, το προηγούμενο διάστημα, ο Γεράσιμος Σκιαδάρεσης είχε προβεί σε ένα spoiler για τον χαρακτήρα του Φατσέα το οποίο προκάλεσε έκπληξη στο κοινό. Και αυτό, γιατί όπως ο ίδιος δήλωσε, ο Φατσέας γίνεται υπέρμαχος της ανακύκλωσης στο Κολοκοτρωνίτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα