Ιβάνκα Τραμπ φωτογραφία: Η… ξεχωριστή ανάρτηση για την αδερφή της

Ιβάνκα Τραμπ φωτογραφία: Γενέθλια είχε προχθές η μικρότερη κόρη του Αμερικανού προέδρου, Τίφανι Τραμπ και η οικογένειά της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια, μέσα από τα social media όπως κάνει πάντα εξάλλου. Ωστόσο, η ανάρτηση που ξεχώρισε ήταν αυτή της Ιβάνκα Τραμπ. Η Τίφανι Τραμπ γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της στις 13 Οκτωβρίου και η μητέρα της Μάρλα Μαπλς μαζί με τον νεαρό σύντροφό της, Μάικλ Μπούλος, με τον οποίο γνωρίστηκαν στην Μύκονο και από

τότε είναι πάντα και παντού μαζί, της έκαναν έκπληξη με λουλούδια και μπαλόνια. Ο Ντόναλντ Τραμπ, τα σχόλια του οποίου για την μικρή του κόρη είχαν προκαλέσει σάλο (είχε πει ότι δεν φωτογραφίζεται με την Τίφανι γιατί είναι χοντρή), δεν έκανε καμία ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του, με το διαδίκτυο φυσικά να αντιδρά, διότι είναι γνωστό πως ο Αμερικανός πρόεδρος ότι έχει να πει, το λέει συνήθως μέσω Twitter.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η ανάρτηση της Ιβάνκα Τραμπ για τα γενέθλια της αδερφής της. Στην φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο, η Ιβάνκα – που είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη από την Τίφανι – ποζάρει με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με διαφάνειες και μαύρο καπέλο με βέλο, να προσποιείται ότι κοιμάται σε έναν καναπέ. Στην αγκαλιά της κάθεται η μικρή της αδερφή, ως μωρό, η οποία κρατά ένα μπιμπερό και φορά μόνο μία πάνα. «Χρόνια Πολλά Τίφανι! Έχει γίνει μια θαυμάσια γυναίκα, παρά τα πολλά λάθη μου ως babysitter» έγραψε στην λεζάντα. Βέβαια, τα σχόλια έπεσαν βροχή από κάτω, με κάποιους να την θαυμάζουν για το λουκ και άλλοι να την χαρακτηρίζουν ως εγωκεντρική γιατί θα μπορούσε να βάλει μία άλλη φωτογραφία με τις δυο τους και όχι κάποια που η Ιβάνκα Τραμπ φορά ένα πανάκριβο φόρεμα ενώ η αδερφή της και εορταζόμενη, μόνο μία πάνα.

View this post on Instagram

Happy, happy birthday Tiffany! You have grown into an amazing woman, despite my many babysitting fails!

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Oct 13, 2019 at 8:56am PDT

Ιβάνκα Τραμπ: Η ώρα για έναν μοντέρνο εργασιακό χώρο

Είναι πανέμορφη, πάμπλουτη και μητέρα τριών παιδιών. Εχει αναλογίες μοντέλου, έχει ύψος 1,80 μ. και είναι επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας. Οταν ήταν μικρή, η Ιβάνκα ήταν μοντέλο, όπως και η μητέρα της, Ιβάνα. Ο διάσημος μπαμπάς της, Ντόναλντ, την προόριζε για κληρονόμο της «αυτοκρατορίας» του. Και φαίνεται ότι είχε δίκιο, αφού σήμερα η Ιβάνκα συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της αντιπροέδρου του επιχειρηματικού κολοσσού του Τραμπ, της επιχειρηματία μόδας και της μητέρας 3 παιδιών. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για εκείνη.

Η 33χρονη Ιβάνκα Τραμπ είναι αποφασισμένη να κάνει τον επιχειρηματικό κόσμο πιο φιλικό προς τις γυναίκες, ξεκινώντας από τη δική της εταιρεία. Η Ιβάνκα Τραμπ εργάζεται καθημερινά στην «αυτοκρατορία» του πατέρα της αλλά και στη δική της εταιρεία. Και πιστεύει ότι ήρθε η ώρα για έναν μοντέρνο εργασιακό χώρο, ο οποίος θα βοηθήσει τη νέα γενιά γυναικών μάνατζερ να καλύψουν τη διαφορά.

Ιβάνκα Τραμπ: Η δημιουργία της εταιρείας

«Η ζωή δεν είναι 9-5 πια», λέει η  Ιβάνκα Τραμπ, η οποία βρέθηκε στο Νο33 της λίστα του Fortune «40 under 40» του 2014. «Είναι σημαντικό να καλλιεργήσουμε και να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που να ευνοεί τις πολυδιάστατες γυναίκες που έχουν οικογένειες, που έχουν ζωή και έξω από το γραφείο τους και που δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο, επειδή η δουλειά τους συνεχίζεται και στο σπίτι», έχει πει. Το 2010, η Τραμπ ξεκίνησε τη δική της εταιρεία, «Ivanka Trump Apparel and Accessories» με μια σειρά υποδημάτων.

Από τότε, επεκτάθηκε σε 11 διαφορετικές σειρές προϊόντων που πωλούνται, μεταξύ άλλων, στα Nordstrom, Macy, Bloomingdale και σε 300 ακόμα σημεία. Η Τραμπ δημιούργησε την εταιρεία της προσλαμβάνοντας μια μικρή ομάδα εργαζομένων, δημιουργώντας μια εταιρική κουλτούρα που να ευνοεί τις γυναίκες με μικρά παιδιά.  Βέβαια, όλα τα παραπάνω είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά, αφού πρόσφατα υπάλληλοι κατήγγειλαν τις εργασιακές συνθήκες στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα