Ιβάν Σβιτάιλο παιδί: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram με τη νεογέννητη κόρη του

Ιβάν Σβιτάιλο παιδί: Ο Ιβάν Σβιτάιλο  αυτές τις μέρες εμφανίζεται στην πολυδάπανη παραγωγή του μιούζικαλ «Moby Dick» στο θέατρο Παλλάς. Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με τον νέο ρόλο του πατέρα. Μαζί με τη σύζυγό του, Σταυριάνα Γαρνάβου, περνούν τις πρώτες ημέρες με την κόρη τους. Η μικρούλα ακόμη δεν έχει κλείσει τον πρώτο μήνα της ζωής της.

Ο γνωστός χορογράφος και ηθοποιός μοιράστηκε στα social media μία τρυφερή φωτογραφία της κόρης του πλάι στην άλλη μεγάλη του αδυναμία, τον τετράποδο Yuri που κάθεται προστατευτικός κοντά της. Μάλιστα ο Ιβάν Σβιτάιλο χρησιμοποίησε το hashtag #nannydog, αναδεικνύοντας τον καινούργιο ρόλο του Yuri ως νταντά.

Ιβάν Σβιτάιλο γάμος: Η ανάρτηση από την ημέρα που παντρεύτηκε

Yπενθυμίζεται πως ο Ιβάν Σβιτάιλο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Σταυριάνα Γαρνάβου με πολιτικό γάμο, στο χωριό Βελονάδες της Κέρκυρας μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο ηθοποιός και χορογράφος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο όπου εκείνος και η σύζυγός του φορούν τις βέρες του γάμου τους και βρίσκονται στο αυτοκίνητο, προφανώς μετά την τελετή. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι σύντομα να αποκτά και το πρώτο του παιδάκι.

Keywords