Ηθοποιός παντρεύεται τον πιο διάσημο κακοποιό της χώρας, μέσα στις φυλακές

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Τσαρλς Μπρόνσον βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής εδώ και 43 χρόνια, όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα για την 37χρονη ηθοποιό σαπουνόπερας που τον παντρεύεται! Ο γάμος θα γίνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις 17 Νοεμβρίου.

Ο Τσαρλς Μπρόνσον είναι ο πιο διάσημος κακοποιός της Μεγάλης Βρετανίας και η ζωή του έχει ήδη γίνει ταινία, με πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι.

Ο 64χρονος, εδώ και πολλά χρόνια ζει σε μόνιμο καθεστώς απομόνωσης και τα μέτρα ασφαλείας του είναι

δρακόντεια.

Κάθε αίτηση για αναστολή της ποινής του απορρίπτεται, αν και πρόσφατα έχει στηθεί ένα μεγάλο κίνημα για την αποφυλάκισή του που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 10.000 υπογραφές.

Οι υποστηρικτές του ισχυρίζονται ότι έχει εκτίσει ποινή μεγαλύτερη και από κατά συρροή δολοφόνους ακόμη, ενώ στα δικά του βίαια χρονικά δεν περιλαμβάνεται ο φόνος. Παρόλα αυτά, έχει οργανώσει απαγωγές, έχει κάνει ληστείες, ξυλοφορτώνει κόσμο σε κάθε αφορμή και έχει κρατήσει ανθρώπους σε ομηρία, όπως έναν δεσμοφύλακά του.

Όλα αυτά τα χρόνια στη φυλακή, ο Μπρόνσον βρήκε φαίνεται την έμπνευσή του στον εγκλεισμό και αφιερώθηκε κάποια στιγμή στον κόσμο της τέχνης, αποσπώντας μάλιστα 7 βραβεία Κέστλερ για τους πίνακες και τις ποιητικές του συλλογές! Τα έργα του εκτέθηκαν παράνομα στο Μετρό του Λονδίνου και τα ποιήματά του κυκλοφόρησαν σε εφημερίδες και λογοτεχνικά περιοδικά, με όλα τα κέρδη να τα δωρίζει ο ίδιος σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που βοηθούν άρρωστα παιδιά.

Παρά την εγκληματική του δραστηριότητα, η αρραβωνιαστικιά του επιμένει ότι πρόκειται για ένα ηθικό στοιχείο με χρυσή καρδιά. Η Πόλα Γουίλιαμσον τον αρραβωνιάστηκε πριν έξι μήνες και είναι ενθουσιασμένη με τον επικείμενο γάμο του.

Το μόνο όμως που κατάφερε να πετύχει το ζευγάρι είναι να παραθέσει δεξίωση γάμου σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στις φυλακές.

Η σχέση των μελλόνυμφων ξεκίνησε το 2013 δια αλληλογραφίας.

Το άρθρο Ηθοποιός παντρεύεται τον πιο διάσημο κακοποιό της χώρας, μέσα στις φυλακές εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα