«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»: Το νέο επεισόδιο του κυβερνητικού σίριαλ (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το σίριαλ της κυβέρνησης «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», συνεχίζεται.

Το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, έδωσε νέο βίντεο στη δημοσιότητα προκειμένου να παρουσιάσει αυτή τη φορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας.

Πρωταγωνιστής, ο υφυπουργός Πολιτισμού, Κώστας Στρατής ενώ μιλά

και η υπουργός Λυδία Κονιόρδου.

«Ο πολιτισμός είναι η μεγάλη αξία της χώρας μας, η πυξίδα μας για το μέλλον. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ολοκλήρωσε μια σημαντική τομή: Το ηλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας.

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες προς τα εκατομμύρια των επισκεπτών με τη δυνατότητα αγοράς μέσω διαδικτύου (http://etickets.tap.gr ) και περιορίζει τον χρόνο αναμονής για την είσοδο στους μεγάλους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για τη δυνατή τοποθέτηση του πολιτιστικού αγαθού της πατρίδας μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Και στον πολιτισμό η Ελλάδα προχωρά», αναφέρει ο πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Twitter.

Δείτε ακόμη:

Ο Σκουρλέτης σε ρόλο πρωταγωνιστή – Το νέο σποτ του Μαξίμου (vid)

Το άρθρο «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»: Το νέο επεισόδιο του κυβερνητικού σίριαλ (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα