Ιωάννα Σρόιτερ – κόρη: Παραδίδουν μαθήματα με το καλοκαιρινό look τους

Ιωάννα Σρόιτερ – κόρη: Είναι αυτό που λέμε, το μήλο κάτω απ’τη μηλιά θα πέσει! Δύο απ΄τις μεγάλες αγάπες του Αντώνη Σρόιτερ, θέλησαν να περάσουν χρόνο και να απολαύσουν την ηλιόλουστη μέρα κι έτσι βγήκαν στην αγορά της Κηφισιάς. Αυτό, όμως, που μας τράβηξε την προσοχή ήταν το υπέροχο look τους που ήταν ξεκάθαρα καλοκαιρινό. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Σρόιτερ φόρεσε μια αέρινη ροζ φούστα με ρίγες

και σκίσιμο, την οποία συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο σε ίδιο ύφος αλλά σε γαλάζιο τόνο.

Ακόμη, τα αθλητικά της και η μαύρη τσάντα της συμπλήρωναν άρτια την εμφάνισή της και θα μπορούσε να υπάρχει ως πρόταση σε περιοδικό μόδας! Η κορούλα της, από την άλλη, ήταν εξίσου stylish – αμ τι να περιμένεις όταν έχεις μια μοδάτη μαμά – , καθώς έδειχνε πραγματικά γλυκύτατη μέσα στο ροζ φορεματάκι της, ενώ μάλιστα κρατούσε και τσαντούλα. Η Ιωάννα Σρόιτερ δεν χάλασε χατίρι στη μικρή και της αγόρασε το λαχταριστό της snack κι έτσι έκαναν τον περίπατό τους στην περιοχή. Πάντα με στυλ!

Ιωάννα Σρόιτερ – κόρη: Μετά την Κηφισιά… ραντεβού στην πισίνα

Τι και αν οι καθημερινές είναι γεμάτες υποχρεώσεις, τρέξιμο και πολλές ώρες δουλειάς, ο Αντώνη Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη, οι οποίοι πέρασαν τη χθεσινή ημέρα με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει ξεκινήσει επισήμως τις διακοπές του, όμως φροντίζει να αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του περνώντας τον όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

Χθες, λοιπόν, σύσσωμη η οικογένεια Σρόιτερ φόρεσε τα μαγιό της και πέρασε τη μέρα δίπλα στην πισίνα. Οι βουτιές και τα παιχνίδια με το νερό δεν είχαν τέλος για τη Νάντια και την Παυλίνα, γεγονός που αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram η Ιωάννα Μπούκη. Ο Αντώνης Σρόιτερ μπορεί να είναι ένας άψογος και σοβαρός επαγγελματίας, ωστόσο για χάρη των κοριτσιών του γίνεται ξανά παιδί.

Δείτε ακόμηΗ ‘Νίκη της Σαμοθράκης’ βρίσκεται on stage όταν τραγουδάει η ΠάολαΛούκας Γιώρκας: Μετά τον κορονοϊό και το lock down, “Πάμε απ’ την αρχή”Ο λόγος που η Μπέλλα έχασε 8 ολόκληρα κιλά σε ένα μήνα (video)
Keywords
Τυχαία Θέματα