Ιωάννα Ντέντη: Από τα σουβλάκια, στους θρυλικούς οίκους μόδας και ομορφιάς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αν θέλεις πραγματικά, μπορείς να πετύχεις και η Ιωάννα Ντέντη είναι ακόμα μια απόδειξη γι΄αυτό.

Την θυμόμαστε από το πρώτο Next Top Model που έγινε στην χώρα μας το 2009, στο οποίο δεν κέρδισε αλλά συνάντησε τον δρόμο που θα ακολουθούσε για την επιτυχία.

Η πανέμορφη Ιωάννα σπούδαζε Νοσηλευτική Φαρμακολογία στην Αθήνα και δούλευε part time

σε ένα σουβλατζίδικο, για να βγάζει το χαρτζιλίκι της και να μην επιβαρύνει τους γονείς της που έμεναν στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα σε αυτό το σουβλατζίδικο έγινε και η πρώτη πρόταση για φωτογράφιση, όταν ένας πελάτης από την Αμερική πρόσεξε την ομορφιά της και της ζήτησε να γίνει η μούσα του.

Η Ιωάννα φοβήθηκε και δεν φωτογραφήθηκε ποτέ, όμως το 2009, κάνει αίτηση συμμετοχής στο Next Top Model με παρουσιάστρια τότε την Βίκυ Καγιά και κριτές την Τζένη Μπαλατσινού, τον Χριστόφορο Κοτέντο και τον Χάρη Χριστόπουλο.

Χαμός στο Nammos – Λαμπερές οι Κέιτ, Έμιλι και Τζίτζι (pics+vid)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, μετά από κάποιες δουλειές σε Ελλάδα και Τουρκία, το 2010 την ανακαλύπτουν οι Ιταλοί και ξεκινά συνεργασία με την ιταλική Vogue.

Γρήγορα το όνομά της ακούγεται στα πρακτορεία μοντέλων σε Παρίσι και ΗΠΑ όπου και κλείνει συνεργασίες, δουλεύοντας κυρίως στην Νέα Υόρκη.

Γίνεται το πρόσωπο της L’ Oreal Paris και φωτογραφίζεται για το Bazaar Γαλλίας, Ρωσίας και Τουρκίας, το αμερικανικό «Marie Claire», το «Cosmopolitan UK», τη ρωσική «Vogue», το Elle, το περιοδικό της Air France.

Στα τέλη του 2013 η Πενέλοπε Κρουζ και η αδελφή της Μόνικα την επιλέγουν για την πρώτη τους καλοκαιρινή συλλογή σέξι εσωρούχων «L’ agent Provocateur».

Έτσι έρχεται για εκείνη και μία από τις πιο κορυφαίες της συνεργασίες, αυτή με τον οίκο Chanel και τον Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος επέλεξε την καλλονή για να διαφημίσει κοσμήματα του οίκου.

Και ενώ ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, γνωρίζει και ερωτεύεται τον Γάλλο Ζαν Φιλίπ, με τον οποίο ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και μετά από λίγο καιρό παντρεύονται.

Madame et Monsieur Doumeng #civilwedding by @carolinedoumeng

A post shared by Ioanna Ntenti (@ioannantenti) on Jun 5, 2017 at 1:04am PDT

Ο Φιλίπ εργάζεται στο Λονδίνο ως διευθυντής σε μία εταιρία στον τομέα της Υγείας, ενώ η Ελληνίδα καλλονή είχε καταλήξει στη βρετανική πρωτεύουσα θέλοντας να σπουδάσει διατροφολογία και ομοιοπαθητική, ενώ την ίδια ώρα γυρνούσε τον κόσμο κλείνοντας δουλειές που θα ζήλευε κάθε κοπέλα που κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Παρίσι και μένει μόνιμα στο Λονδίνο.

Hahaha thank you @mareliaxx #tbt#Greek#NextTopModel

A post shared by Ioanna Ntenti (@ioannantenti) on Apr 1, 2014 at 10:14am PDT

Το άρθρο Ιωάννα Ντέντη: Από τα σουβλάκια, στους θρυλικούς οίκους μόδας και ομορφιάς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ιωαννα ντεντη hot
Τυχαία Θέματα