Ιωάννα Μαλέσκου πρεμιέρα: Πώς υποδέχθηκε το Twitter την νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

Ιωάννα Μαλέσκου πρεμιέρα: Πρεμιέρα έκανε σήμερα, Δευτέρα, στον ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου και η εκπομπή “Love it”. Η Κρητικιά παρουσιάστρια, φανερά αγχωμένη αλλά με ένα τεράστιο χαμόγελο, μπαίνοντας στο πλατό είπε χαρακτηριστικά: “Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από αγωνία, χαρά και συγκίνηση”. “Καλό μεσημέρι! Καλώς ήρθατε στον ΣΚΑΪ! Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από αγωνία, χαρά και συγκίνηση και δυσκολεύομαι να μιλήσω…”, ήταν τα πρώτα της λόγια στους τηλεθεατές!”, ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια ξενάγησε το κοινό στο πλατό της εκπομπής, όπου και κυριαρχεί το κόκκινο

χρώμα, ενώ και η ίδια επέλεξε να βάλει ένα φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες, αλλά και κόκκινο κραγιόν. Σημειώνεται πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα έχει δίπλα της στο πάνελ, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, τη Μάρτζυ Λαζάρου και τον Μάνο Μαγιάτη.

Παρουσίασε επίσης και τις στήλες της εκπομπής που θα είναι οι εξής: Μαγειρική με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, Άστρα με τον Κώστα Λεφάκη, Fashion με τη Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Ομορφιά με τη Ρούλα Σταματοπούλου, Παιδί με την Εύη Σταθάτου και House Keeping με τη Γεωργία Μπαδογιάννη.

Ποια είναι η “Μενεγάκη της Κρήτης”

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια εντυπωσιακή παρουσιάστρια, η οποία μέχρι σήμερα παρουσίαζε εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Κρήτης. Η λαμπερή Ιωάννα χρωστάει πολλά στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα μέσω της εκπομπής του. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, πριν “πέσουν” οι υπογραφές με τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει τη εμσημεριανή ζώνη, είχε συζητήσει και με τον Alpha, ώστε να πάρει τη θέση τη Ελένης Μενεγάκη, όμως, δεν τα βρήκαν. Έχει καταγωγή από την Πρέβεζα, ενώ έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη. Στην Κρήτη πήγε ως δασκάλα δημοτικού αλλά τελικά ακολούθησε άλλη καριέρα. Κατάλαβε ότι της άρεσε ο χώρος της τηλεόρασης και έτσι έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στο Κρήτη TV, όπου παρουσίαζε την εκπομπή “Καλό Μεσημέρι”, επί δυόμιση ώρες καθημερινά.

Η αντίδραση του Twitter στην πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It έγιναν trend στο Twitter.

«“Παραταύτα”, “πολυσχιδής”, “υποδηλοί”: Μ***, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, επιτέλους κάποια που ξέρει να μιλά ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ Ελληνικά!» γράφει κάποιος άλλος για τον τρόπο που εκφράζεται η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Παραταύτα», «πολυσχιδής», «υποδηλοί»: Μαλάκα, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, επιτέλους κάποια που ξέρει να μιλά ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ Ελληνικά!#loveit

— Sotiris Charalampopoulos (@Sot_Charal) August 31, 2020

Τι ωραια ! Τωρα με το #loveit ανοιγεις ελληνικη tv και ακους ελληνικα !

— lost_inTV_land (@Lostin_TV_land) August 31, 2020

Λοιπόν εγώ θα το πω η Μαλεσκου μιλάει εξαιρετικά την ελληνική γλώσσα και στην τηλεόραση δεν το έχουμε συνηθίσει . Μακραν καλύτερη από Καινούργιου . Πολύ φρεσκάδα .
Μου αρέσει μου αρέσει !! #loveit

— XouXoudaki (@xouxoudaki) August 31, 2020

Η Μαλεσκου τα λεει. Έχει σωστή εκφορά λογου και είναι και πανεμορφη. νομίζω της αξίζει αυτό που κάνει και μπράβο της #loveit

Mike Koufogiannakis (@mkoufogiannakis) August 31, 2020

Γλυκύτατη και ενδιαφέρουσα παρουσία! Είναι ο ορισμός της παρουσιάστριας #loveit

— Dododa (@Theoddm2) August 31, 2020

#loveit o καθενας εχει την προσωπικοτητα του και δε μοιαζει με κανεναν αλλο.Η Μενεγακη εκλεισε τον κυκλο της και νεα φρεσκα προσωπα αναδεικνυονται.Τοπο στα νιατα!

— maryfotopoulou (@maryfotopoulou) August 31, 2020

Καλή ήταν και μιλούσε και σωστά. Αλλά εμένα μου θύμισε Ελένη #loveit

— Some Average Girl (@avggirlGR) August 31, 2020

Φήμες λένε ότι το μισό Budget ξοδεύτηκε για το τρέιλερ της εκπομπής της #Μαλεσκου #loveit Μόνο οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης δεν βγήκαν.

— Ευλογητος (@theweir00181493) August 31, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα