Ινδαρές Κουκάκι: Ο σκηνοθέτης κολάρο και μώλωπες – Ο Ραγκούσης “ανέβασε” φωτο

Ινδαρές Κουκάκι: Με κολάρο στον αυχένα και μώλωπες στο πρόσωπο εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Πατρινός σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τους δύο γιους του κατά την επιχείρηση της Αστυνομίας στην κατάληψη στο Κουκάκι, το πρωί της Τετάρτης. Ο Πατρινός σκηνοθέτης και οι δύο γιοι του, που συνελήφθησαν επειδή διαμαρτυρήθηκαν, γιατί η αστυνομία εισέβαλε και στο δικό τους και ειδικότερα στην ταράτσα τους, έπειτα από έρευνα

στο σπίτι τους, κατά την επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης  διπλανού κτιρίου στο Κουκάκι. Μάλιστα, το βίντεο από σύλληψή τους έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Τις φωτογραφίες του πατρινού σκηνοθέτη από τα Δικαστήρια, έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος σε ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

«Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ’εξακολούθηση ψεύδη του κ. Χρυσοχοίδη. Πρόκειται για τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη κ.Δημήτρη Ινδαρέ όπως τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία που του ασκήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι χωρίς ίχνος εισαγγελικής νομιμοποίησης. Ιδού λοιπόν το έργο Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη. Ιδού λοιπόν ποιος κατέχει στην Ελλάδα τα πνευματικά δικαιώματα εκπροσώπησης του Γκέμπελς.» Μετά τα γεγονότα στο Κουκάκι, ο Πατρινός σκηνοθέτης πέρασε ολόκληρη τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου είχε συγκεντρωθεί κόσμος για συμπαρασταθεί σε εκείνον και τους γιους του.

Μιλώντας, στο thebest.gr, νωρίτερα σήμερα ο Δημήτρης Ινδαρές ανέφερε:

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας. Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα