Η Γη της Ελιάς σπόιλερ: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς

Η Γη της Ελιάς σπόιλερ: Οι εξελίξεις στη σειρά «Η γη της ελιάς» είναι πολλές και ανατρεπτικές. Ένα νέο ζευγάρι δημιουργείται στη σειρά που θα φέρει τα πάνω κάτω στη τοπική κοινωνία της Μάνης. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» αυτό το ζευγάρι θα το δούμε σύντομα να έρχεται κοντά. Ιάκωβος και Αθηνά έρχονται πάρα πολύ κοντά, δένονται όλο και περισσότερο και στα επόμενα επεισόδια θα κάνουν ένα κρυφό ταξίδι. Θα κάνουν μια μικρή απόδραση στο Σούνιο στο σπίτι της Μαρίας, της μητέρας της Αθηνάς.

Εκεί θα έρθουν πολύ κοντά και θα εξομολογηθούν πολλά ο ένας στον

άλλον και φυσικά η Μαρία ενθουσιάζεται στην προοπτική μιας τέτοιας σχέσης και τους παροτρύνει να προχωρήσουν και να γίνουν κανονικά ζευγάρι και να το ανακοινώσουν στη Μάνη. Βέβαια κάτι τέτοιο άμεσα δεν μπορεί να συμβεί καθώς θα υπάρξουν αντιδράσεις στην κλειστή κοινωνία αλλά και στην οικογένεια των Βρεττάκων. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 Δείτε ακόμηΗ Γη της Ελιάς: Οι τύψεις πνίγουν την Ιουλία και τον ΓιώργηΆγριες Μέλισσες: Μία δυσάρεστη συνάντηση και μία απρόσμενη πρότασηΣασμός: Ο Αστέρης ζητά επίσημα το χέρι της Αργυρώς

Keywords
Τυχαία Θέματα