Η Έλενα Χριστοπούλου, μιλά για τη δολοφονική επίθεση: «Είμαι ζωντανή, μπορώ να το κάνω» (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία απάντησε και για την δολοφονική επίθεση που είχε δεχτεί μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση, στην πυλωτή του σπιτιού τους

«Πήγα σε ψυχολόγο μετά το συμβάν με τις πιστολιές που είχα. Τότε αναγκάστηκα να πάω διότι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ μόνη μου αυτό. Ναι, μιλάω εύκολα γι’ αυτό το συμβάν, είναι στο παρελθόν. Και είμαι υγιής και ζωντανή, άρα μπορώ να μιλήσω.

Έχει αλλάξει τη ζωή μου αυτό, φοβάμαι. Δεν πάω μόνη

μου στο σπίτι το βράδυ. Δεν είναι απαραίτητο να με συνοδεύει κάποιος, απλά θέλω να έχω παρέα έστω και τηλεφωνικά, αν γίνει κάτι… Εκτίμησα πιο πολύ τη ζωή μετά από αυτό, την κάθε μέρα, έγινα πιο ευγνώμων.

Όλους τους έχω συγχωρέσει από τη στιγμή που δεν πήραν κάποια ζωή. Δεν θα μπορούσα να προχωρήσω αν δεν έχω συγχωρέσει. Έχουμε συναντηθεί μοιραία στα δικαστήρια με αυτούς τους ανθρώπους. Αν πήγαινα μόνη μου στο κρατητήριο να τους δω, θα τους έλεγα ότι λυπάμαι.

Όταν τους είδα στο δικαστήριο ένιωσα το ίδιο, λύπη. Ο ένας μου μίλησε, οι άλλοι δύο όχι. Είναι αμήχανες αυτές οι στιγμές, δεν είναι εύκολες. Δεν θυμάμαι και πολλά, να ξέρετε», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Τι είπε για τις δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα

Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε για τις δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα και αποκάλυψε πως και η ίδια είχε δεχτεί βία από πρώην σύντροφό της.

«Ναι, απάντησα. Τι να κάνω; Να μην απαντήσω; Δεν μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Ούτε σε σένα άρεσε. Δεν μπορούμε να έχουμε γλυκάδα όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα. Μόνο και μόνο το πρόσωπό μας πρέπει να αλλάζει.

Όταν σε έχει χτυπήσει κάποιος άνθρωπος έστω και με τριαντάφυλλο, πρέπει να αλλάζεις τη μούρη σου. Να λες “ποτέ”. Αυτό πρέπει να λες.

Μου έχει συμβεί και μένα και είπα “ποτέ”. Έφυγα με σχέδιο εξόντωσης. Προτίμησα να κάνω κάτι που ήταν πολύ χειρότερο γι’ αυτόν. Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξανατύχει σε άλλη γυναίκα. Το δημοσιοποίησα σε όποιον… μιλούσε ελληνικά», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου.

Το άρθρο Η Έλενα Χριστοπούλου, μιλά για τη δολοφονική επίθεση: «Είμαι ζωντανή, μπορώ να το κάνω» (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα