Η εκτίμηση Μητσοτάκη για τις εκλογές – Στο «τραπέζι» η πρόταση μομφής

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την εκτίμησή του ότι το πιθανότερο σενάριο είναι εκείνο των εθνικών εκλογών τον Μάιο, διατύπωσε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε για την πρόταση-πρόκληση του Αλέξη Τσίπρα για τηλεοπτική αντιπαράθεση των δύο.

Απαντώντας, είπε ότι την περασμένη εβδομάδα είχαν μια αδιαμεσολάβητη αντιπαράθεση οι δύο τους στη Βουλή. Πρόσθεσε με νόημα

πως απ’ότι φαίνεται ο κ. Τσίπρας δεν θεωρεί προνομιακό του πεδίο τη Βουλή.

Σημείωσε επίσης ότι θα είναι ανά πάσα στιγμή στη Βουλή και ότι όταν προκηρυχθούν οι εκλογές θα οριστεί και το ντιμπέιτ των δύο.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, υποστήριξε ότι ήταν πρωτοφανής ο διχαστικός λόγος του πρωθυπουργού. Όπως εξήγησε, σε καμία περίπτωση δεν θα τον ακολουθήσει.

Υπογράμμισε ότι οι πολίτες θέλουν να ακούν θετικό λόγο και λένε «όχι» στην πόλωση. «Γι’ αυτό και στη χθεσινή ομιλία, που διήρκεσε μία ώρα και δέκα λεπτά, μόνο τα 10 λεπτά ήταν αφιερωμένα στον κ. Τσίπρα».

Για την κατηγορία Τσίπρα ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στην Ευρώπη για τη στάση του στο ονοματολογικό με την πΓΔΜ, σχολίασε: «Την απάντηση την πήρατε σήμερα από τον κ. Βέμπερ».

Τέλος, επανέλαβε ότι είναι πάντα στο τραπέζι η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Όπως είπε, θα εξετάσει τον χρόνο υποβολής.

Το άρθρο Η εκτίμηση Μητσοτάκη για τις εκλογές – Στο «τραπέζι» η πρόταση μομφής εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα