Η απόλυτη γυναίκα Μόνικα Μπελούτσι το νέο κορίτσι του πράκτορα 007

Η «καυτή» Μόνικα Μπελούτσι θα είναι το κορίτσι του Τζέιμς Μπόντ στην 24η ταινία του γνωστού μας πράκτορα 007. Τίτλος της ταινίας «Spectre» και, όπως λένε οι παραγωγοί της θα υπάρχουν πολλές αλλαγές και εκπλήξεις τόσο στο καστ (μετά το ανατρεπτικό τέλος του Skyfall), όσο και στο σενάριο. Μια από αυτές τις αλλαγές θα είναι και η συμμετοχή της απόλυτης γυναίκας της Μόνικας Μπελούτσι η οποία θα ενσαρκώνει αυτό το ρόλο.

Μετά τον θάνατο της Μ, την θέση της παίρνει

ένας άνδρας, στο ρόλο του οποίου θα δούμε τον Ραλφ Φιένς, ενώ την λατρεμένη γραμματέα Μανιπένι θα υποδυθεί η Ναόμι Χάρις.

Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στο «Spectre», Μόνικα Μπελούτσι στο ρόλο της Λουτσία Κάρα, στοιχείο το οποίο ανακοινώθηκε την Πέμπτη μέσω live streaming, μαζί με τον τίτλο της ταινίας.

Και επειδή σε όλα τα Τζέιμς Μποντ πρέπει να υπάρχει και ένας κακός να του κάνει την ζωή δύσκολη, τον ρόλο του Oberhauser θα υποδυθεί ο Κριστόφ Βάλτζ.

Τα γυρίσματα της ταινίας που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 6 Νοεμβρίου του 2015 θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο, στην Πόλη του Μεξικού, στη Ρώμη, στην Ταγγέρη, στο Μαρόκο και στην Αυστρία στις πόλεις Σόλντεν, Ομπερτίλιαχ και στη λίμνη Αλτάουζε.

Keywords
Τυχαία Θέματα