Η αδικαιολόγητη δικαιολογία του 70χρονου για το συμβάν σε πτήση της Ryanair (pics+vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Διεθνή κατακραυγή προκάλεσε πρόσφατα ένας επιβάτης της Ryanair, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από τη Βαρκελώνη στο Λονδίνο επιτέθηκε φραστικά και έβρισε χυδαία μια συνεπιβάτιδα του με κινητικά προβλήματα, επειδή ήταν μαύρη.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο 70χρονος, ονόματι David Mesher, μίλησε στην βρετανική τηλεόραση και ισχυρίστηκε πως δεν είναι ρατσιτστής, ενώ απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με τον

ίδιο: «Δεν είμαι ρατσιστής με κανέναν τρόπο και ήταν απλώς μια άτυχη στιγμή κακής διάθεσης». Απευθυνόμενος στο θύμα του, την 77χρονη Delsie Gayle, ο ίδιος είπε: «Απολογούμαι για όλη την αναστάτωση σου εκείνη την στιγμή αλλά και από εκείνο το περιστατικό και έπειτα».

Ο Mesher επιχείρησε να αιτιολογήσει την συμπεριφορά του, ισχυριζόμενος πως έχασε την ψυχραιμία του όταν η Gayle δεν σηκωνόταν, ώστε ο ίδιος να καθίσει στην θέση του.

Από την πλευρά της η 70χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε στην ίδια εκπομπή, δεν φάνηκε να συγκινείται από την απολογία του Mesher, καθώς στην ερώτηση αν δέχεται την συγγνώμη του, εκείνη απάντησε: «Δεν νομίζω. Πρέπει να ξεχνάς και να συγχωρείς, αλλά θα πάρει αρκετό χρόνο. Ήμουν τόσο καταθλιπτική που το μόνο που έκανα ήταν να κλαίω. Δεν μπορώ να κοιμηθώ».

Η ίδια και η κόρη της, η οποία την συνόδευε, πρόσθεσαν πως κατά τη διάρκεια του περιστατικού και της επίθεσης που δέχτηκε, θα μπορούσαν να την υπερασπιστούν και να την βοηθήσουν περισσότεροι συνεπιβάτες, κάτι που δεν συνέβη.

Ο Mesher κατά τη διάρκεια του παραληρήματος του είχε πει μεταξύ άλλων για την ηλικιωμένη γυναίκα: «Δεν με νοιάζει αν είναι ανάπηρη ή όχι – αν εγώ της πω να σηκωθεί και να βγει… θα βγει», ενώ αργότερα συνέχισε να την προσβάλλει λέγοντας: «Ελπίζω κάποιος να κάτσει δίπλα σου, επειδή εγώ δεν θέλω να κάτσω δίπλα σ’ εσένα και στο άσχημο πρόσωπό σου. Μη μου μιλάς σε μια γ@@@ ξένη γλώσσα, ηλίθια άσχημη αγελάδα».CONTENT_HERE

Το άρθρο Η αδικαιολόγητη δικαιολογία του 70χρονου για το συμβάν σε πτήση της Ryanair (pics+vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα