Η Sun «καίει» τον Λίαμ των Oasis: Στη φόρα το επίμαχο βίντεο με την σύντροφό του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το βίντεο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστή τον frontman των θρυλικών Oasis, Λίαμ Γκάλαχερ κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στα πλάνα που έφερε στη δημοσιότητα η βρετανική Sun ο τραγουδιστής φαίνεται να πιάνει από τον λαιμό την σύντροφό του Debbie Gwyther σε κλαμπ του Λονδίνου.

Ο Λίαμ Γκάλαχερ βρέθηκε στο συγκεκριμένο

κλαμπ μαζί με την 36χρονη σύντροφό του στις 8 Αυγούστου. Η είδηση για την επίθεσή του στην σύντροφό του είχε γίνει γνωστή και τόσο ο ίδιος ο Λίαμ Γκάλαχερ, όσο και η Debbie Gwyther είχαν διαψεύσει ότι της επιτέθηκε.

Όλα αυτά, όμως, μέχρι να διαρρεύσει το βίντεο και οι φωτογραφίες.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είχε δηλώσει πως ο Λίαμ Γκάλαχερ αποκάλεσε «γ@μημ@νη μάγισσα» την σύντροφό του κατά την διάρκεια ενός καυγά.

Ο 45χρονος τραγουδιστής, ο οποίος κάνει σόλο καριέρα μετά την διάλυση των Oasis, σε χθεσινή του ανάρτηση στο Twitter είχε αρνηθεί τα πάντα.

«Πρώτον, δεν έχω απλώσει ποτέ τα χέρια μου σε οποιαδήποτε γυναίκα με άσχημο τρόπο. Δεύτερον, υπάρχει μόνο μία μάγισσα και όλοι ξέρουμε ποια είναι«.

Firstly I have never put my hands on any woman in a vicious manner Secondly there is only 1 witch and we all know who that is as you were LG x

— Liam Gallagher (@liamgallagher) August 25, 2018

Μετά την διαρροή του υλικού, κανείς από τους δύο δεν προέβη σε κάποια δημόσια τοποθέτηση. Ωστόσο χθες, πριν διαρρεύσει το βίντεο, η 36χρονη είχε αναφέρει στο Instagram τα εξής:

«Η Sun ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τον εαυτό της. Ντροπή τους και σε όλους όσοι ζήτησαν το σχόλιο του Λίαμ αντί το δικό μου. Άνθρωποι που νοιάζονται όλοι τους, είμαι σίγουρη. Ένα μάτσο ψέματα ως συνήθως. «Πρώην προσωπική βοηθός» ένα από τα πιο προσβλητικά. Αφαίρεσαν δυο χρόνια από την ηλικία μου όμως… Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της! Τεμπέλικες, σεξιστικές βλακείες. Επίκειται νομική δράση«.

A post shared by Debbie Gwyther (@zeb0rah) on Aug 25, 2018 at 3:13am PDT

Εκτός από την διάψευση στο Instagram, όμως, η 36χρονη είχε κάνει και δηλώσεις στην Sun. επίσης πριν διαρρεύσει το βίντεο.

Σε αυτές έλεγε: «Δεν άπλωσε ποτέ το χέρι του πάνω μου. Η σχέση μας είναι πιο δυνατή από ποτέ. Ο Λίαμ ποτέ δεν άπλωσε το χέρι του πάνω μου. Είναι εντελώς γελοίο. Είχαμε πιει και κάναμε πλάκα και αυτό μετατράπηκε σε κάτι που δεν ήταν. Νιώθω πως είναι ένα κυνήγι μαγισσών για να βλάψουν το όνομα του Λίαμ».

Το άρθρο Η Sun «καίει» τον Λίαμ των Oasis: Στη φόρα το επίμαχο βίντεο με την σύντροφό του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα