Η JLO στο εξώφυλλο του Glamour

Η τραγουδίστρια διανύει την καλύτερη επαγγελματική και αισθηματική πορεία. Από την μία έχει κλείσει για μία ακόμα σεζόν στο “American Idol”, από την άλλη μόλις ανακοίνωσε κοινή τουρνέ με τον Enrique Inglesias, ενώ περιμένει και την προβολή της νέας της ταινίας. Όσο για τα αισθηματικά, κάπου-κάπου βρίσκει και λίγο χρόνο για τον νεαρό χορευτή Casper Smart!

Δεδομένου του εξουθενωτικού προγράμματος, είναι απορίας άξιο πως βρήκε χρόνο να φωτογραφηθεί για το βρετανικό “Glamour”.

Η 42χρονη Jennifer Lopez

μίλησε για τα παιδιά της, την νέα της σχέση και την κοσμητική χειρουργική.

Πως είναι η ανατροφή των δύο διδύμων παιδιών της:

«Καταλαβαίνεις τι σημαίνει να μεγαλώνεις παιδιά. Είναι δύσκολο, όπως κάθε μητέρα, που τα μεγαλώνει μόνη. Άρχισαν σχολείο, τρεις μέρες την βδομάδα. Πρέπει να ταξιδεύω εδώ και εκεί, χωρίς αυτά και είναι σημαντικό να περιστοιχίζονται από άτομα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος, όταν δεν είμαι εκεί. Όμως βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για μένα. Μου αρέσω να ξυπνάω μαζί τους. Μου αρέσει να τα κοιμίζω. Έτσι αισθάνονται ότι τα αγαπάς και είναι χαρούμενα γιατί νιώθουν ότι είναι το κέντρο της ζωής μου, και αυτό είναι».

Όταν ξεκινάς μία καινούργια σχέση:

«Πρέπει να είσαι καλά εσύ, με τον εαυτό σου, πριν προχωρήσεις με κάποιον άλλον».

Για την αναγκαιότητα να κρατήσεις την νέα σου σχέση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας:

«Έχει μεγάλη σημασία. Ιδίως στην αρχή. Πρέπει να καταφέρεις να γνωρίσεις κάποιον, μακριά από τα «φώτα». Οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να σε πιέσουν. Δίνοντας την γνώμη τους, χωρίς να ξέρουν όλα τα γεγονότα».

Για την κοσμητική χειρουργική:

«Θέλω να πιστεύω, ότι θα γεράσω όμορφα, αλλά μετά σκέφτομαι «Καλά, τι γίνεται εάν θέλω κάτι να κάνω στον εαυτό μου;».

Keywords
Τυχαία Θέματα