Η Burberry στο πλευρό της LGBΤ κοινότητας- Αλλάζει το διάσημο σχέδιο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ο Κρίστοφερ Μπέιλι ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει από την βρετανική εταιρεία Burberry μετά από 17 χρόνια.

Και τώρα, ο πρόεδρος και επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος αποκάλυψε την έμπνευση πίσω από την τελευταία του συλλογή, που θα κάνει το ντεμπούτο της στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

Δίνοντας ένα φωτεινό makeover

στο διάσημο σχέδιό της, η Burberry ανανεώνει το χαρακτηριστικό μοτίβο της για να ενσωματώσει τη σημαία του ουράνιου τόξου – ένα έμβλημα που έχει γίνει διεθνές σύμβολο υπερηφάνειας και ποικιλομορφίας.

«Η τελευταία μου συλλογή στη Burberry είναι αφιερωμένη – και προς υποστήριξη – ορισμένων εκ των καλύτερων οργανώσεων που στηρίζουν την LGBT κοινότητα σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Μπέιλι. «Δεν υπήρξε πιο σημαντική στιγμή για να πούμε πως η διαφορετικότητα μας βρίσκεται στη δύναμή μας και στη δημιουργικότητά μας».

Η νέα προσθήκη του διάσημου σχεδίου της Burberry, με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, αναμένεται να διακρίνεται σε όλη την τελευταία συλλογή, η οποία θα είναι διαθέσιμη αμέσως μετά την εβδομάδα μόδας στις 17 Φεβρουαρίου.

Το άρθρο Η Burberry στο πλευρό της LGBΤ κοινότητας- Αλλάζει το διάσημο σχέδιο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα