Γουίτνεϊ Χιούστον αιτία θανάτου: Στο “φως” η νεκροψία – Με περούκα, ελάχιστα δόντια και εγκαύματα

Γουίτνεϊ Χιούστον αιτία θανάτου: Διάσημη σε κάθε γωνιά της γης για την ανεπανάληπτη φωνή της αλλά και την ιδιαίτερη ομορφιά της, η Whitney Houston είχε το μοναδικό χάρισμα να γοητεύει τα ακροατήρια χωρίς καμία προσπάθεια. Το ταλέντο, τα βραβεία και η λαμπερή ζωή δεν κατάφεραν να δώσουν νόημα στη ζωή της που τελείωσε τόσο άδοξα. Για πολλούς η αρχή του τέλους της ήταν η θυελλώδης σχέση και ο γάμος της με τον τραγουδιστή Μπόμπι Mπράουν, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Μπόμπι Κριστίνα.

Οι καβγάδες

τους και τα προβλήματα με τα ναρκωτικά απασχόλησαν συχνά τα πρωτοσέλιδα μέχρι το 2006, οπότε χώρισαν οριστικά. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 η αστραφτερή καριέρα της άρχισε να φθίνει, εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών. Η ίδια είχε παραδεχτεί δημόσια ότι έκανε χρήση κοκαΐνης, μαριχουάνας και χαπιών. Οι καταχρήσεις έφεραν την παρακμή και στη φωνή της, που άλλοτε ήταν κρυστάλλινη και τώρα την πρόδιδε, αδυνατώντας να πιάσει τις υψηλές νότες. Στις 11 Φεβρουαρίου 2012 ανακοινώθηκε ο θάνατός της. Ήταν 48 ετών και η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι πέθανε στην μπανιέρα της μετά από χρήση ναρκωτικών.

Πνιγμένη σε πολύ καυτό νερό

Σύμφωνα με την Daily Mirror, η Γουίτνεϊ είχε μόλις γυρίσει από το Λος Αντζελες και φερόταν παράξενα. Λίγες ώρες πριν τον θάνατό της είπε στην βοηθό της ότι πονάει ο λαιμός της και θα κάνει ένα μπάνιο πριν το πάρτι του Clive Davis για τα Γκράμι. Λίγο αργότερη τη βρήκαν πνιγμένη σε πολύ καυτό νερό στην μπανιέρα της, όπου φαίνεται ότι έπεσε με το κεφάλι. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν ατύχημα, καθώς πνίγηκε μετά από μετά από καρδιακή προσβολή και χρήση κοκαΐνης. Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της τραγουδίστριας, που αποκαλούσαν «Η Φωνή» σοκάρουν και σχετίζονται με τη χρήση ναρκωτικών την οποία αδυνατούσε να διαχειριστεί.

Γουίτνεϊ Χιούστον αιτία θανάτου: Η λειτουργία της καρδιάς της ήταν μπλοκαρισμένη κατά 60%

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση της νεκροψίας της, την οποία πήρε στα χέρια της η Daily Mirror, η καρδιοπάθεια της τραγουδίστριας ήταν τόσο προχωρημένη που μια αρτηρία της ήταν μπλοκαρισμένη κατά 60%. Δεν ειχε δόντια – φορούσε προσθετικά – λόγω της χρήσης κρακ και κοκαΐνης.

Λόγω της αφύσικα υψηλής θερμοκρασία του νερού της μπανιέρας είχε εγκαύματα στην πλάτη της. Βρέθηκαν σημάδια από βελόνες στο εσωτερικό μέρος του αριστερού αγκώνα της, καθώς και ουλές στο στήθος της από πλαστική επέμβαση. Επιπλέον, βρέθηκε μια περούκα «ραμμένη» στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά της, ενώ τα φρύδια της ήταν απειροελάχιστα. Η άλλοτε θεά της μουσικής είχε μιλήσει στην Οπρα Γουίνφρεϊ για τη σχέση της με τον Μπόμπι Μπράουν και την προσωπική της πορεία στην «αυτοκαταστροφή».

Keywords
Τυχαία Θέματα