Γκούινεθ Πάλτροου – γενέθλια: Η γοητευτική ηθοποιός φωτογραφίζεται γυμνή

Γκούινεθ Πάλτροου – γενέθλια: Ένα αναπάντεχο «δώρο» στους 7,3 followers της στο Instagram επιφύλαξε η Γκουίνεθ Πάλτροου παρά το γεγονός ότι ήταν η ίδια που γιόρταζε τα γενέθλιά της. Η 48χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό γυμνή καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με τα χέρια και την πόζα που πήρε. «Σήμερα φοράω μόνο το “κοστούμι” των γενεθλίων μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας» έγραψε η Πάλτροου φροντίζοντας να διαφημίσει και την ιστοσελίδα της: Ευχαριστώ και το goop για αυτή τη φοβερή κρέμα σώματος που μου επιτρέπει να σκέφτομαι ότι μπορω ακόμα να ποζάρω χωρίς τα ρούχα μου.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση συγκέντρωσε πολλά like και θετικά σχόλια με πιο ηχηρή εξαίρεση την… κόρη της 48χρονης ηθοποιού η οποία έγραψε. «Μαμά» έγραψε με κεφαλαία γράμματα στα αγγλικά η 16χρονη Έιπλ η οποία προφανώς δεν περίμενε να δει τη μητέρα της σε μια τέτοια δημόσια φωτογραφία.

View this post on Instagram

In nothing but my birthday suit today… thank you all so much for the birthday wishes and thank you to @goop ‘s insanely amazing brand new body butter for making me think I can still get my kit off. #goopgenes

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Sep 27, 2020 at 12:00pm PDT

Η ανάρτηση της Γκούινεθ Πάλτροου στο Instagram

Η Πάλτροου είναι πρέσβειρα της μη κυβερνητικής οργάνωσης Save the Children, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την Παγκόσμια Ημέρα Πνευμονίας. Επίσης, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Robin Hood Foundation. Μια φιλανθρωπική οργάνωση που προσπαθεί να ανακουφίσει τα προβλήματα που προκαλούνται από τη φτώχεια στη Νέα Υόρκη. Το Φεβρουάριο του 2009, η Πάλτροου έλαβε υποψηφιότητα για Βραβείο Γκράμι για την ανάγνωσή της του κλασσικού βιβλίου με αρκουδάκια του συγγραφέα Μπιλ Μάρτιν Τζούνιορ.

Τον Μάιο του 2005, η Πάλτροου έγινε το πρόσωπο της εταιρίας καλλυντικών Estée Lauder για την προώθηση του αρώματος Pleasures. Εμφανίστηκε στο Σικάγο στις 17 Αυγούστου 2007 για να υπογράψει μπουκαλάκια του αρώματος και στις 8 Ιουλίου 2008 το άρωμα Sensuous της εταιρίας στη Νέα Υόρκη μαζί με τρία άλλα μοντέλα. Η εταιρία Estée Lauder δωρίζει τουλάχιστον 500.000 δολάρια από τις πωλήσεις της συλλογής Pleasures της Γκουίνεθ Πάλτροου σε έρευνα για το καρκίνο του μαστού. Το 2006, έγινε το πρόσωπο της κορεάτικης μάρκας μόδας Bean Pole International.

Keywords
Τυχαία Θέματα