Γκόρντον Ράμσει Χανιά: Κάνει γυρίσματα για την εκπομπή του – Δοκίμασε μπουγάτσα

Στα Χανιά βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο δίσημος σεφ Γκόρντον Ράμσει. Όπως αναφέρει το flashnews ο παγκοσμίως γνωστός και βραβευμένος με αστέρια Μισελέν Βρετανός σεφ Γκόρντον Ράμσει, βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στα Χανιά και μαθαίνει από πρωτο χέρι τα μυστικά της Κρητικής κουζίνας. Ο γνωστός σεφ

και τηλεοπτικός μάγειρας, βρίσκεται μαζί με συνεργείο στα Χανιά κάνοντας γυρίσματα για την τηλεοπτική του εκπομπή.

Η παραμονή του στα Χανιά διήρκεσε μόλις 2 ημέρες ενώ το ταξίδι του συνεχίζεται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Συνολικά στη χώρα θα παραμείνει για 15 ημέρες. Μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί τον Μπάλο, ενώ σήμερα το πρωί επισκέφθηκε την πλατεία της Σπλάντζιας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του δεν παρέλειψε να πάει για γύρισμα στην μπουγάτσα Ιορδάνη με τον ίδιο να μπαίνει στα ενδότερα θέλοντας να μάθει τα μυστικά της χανιώτικης λιχουδιάς.

Γκόρντον Ράμσει, ο οξύθυμος, βωμολόχος σεφ

Ο Ράμσεϊ είναι γνωστός για την οξύθυμη προσωπικότητα του, την αυστηρή συμπεριφορά του και τη χρήση βωμολοχιών. Κάνει συχνά ωμά και αμφιλεγόμενα σχόλια, συμπεριλαμβανομένων προσβολών και εξυπνάδων για τους διαγωνιζόμενους και την μαγειρική τους ικανότητα.

Συνδυάζει δραστηριότητες στο τομέα της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, της φιλοξενίας, και της βιομηχανίας του φαγητού. Έχει προωθήσει και προσλάβει διάφορους σεφ οι οποίοι και έγιναν γνωστοί από τον ίδιο. Ο Ράμσεϊ είναι γνωστός για την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων διαγωνισμών μαγειρικής και φαγητού, όπως οι βρετανικές σειρές Hell’s Kitchen, the F word, Ramsay’s Kitchen Nightmares, μαζί με την αμερικανική εκδοχή του Hell’s Kitchen, Kitchen Nightmares, MasterChef, MasterChef Junior, Hotel Hell. To 2015, το Forbes απαρίθμησε τα κέρδη του στα 60 εκατομμύρια δολάρια για τους προηγούμενους 12 μήνες, και τον κατέταξε τον 21ο πλουσιότερο σελέμπριτι στον κόσμο. Συνολικά, τα εστιατόρια του έχουν βραβευτεί με 16 αστέρια Michelin.

Δείτε ακόμη: Γηροκομείο Χανίων: Υπό έρευνα διαθήκες και κληρονομιές των ηλικιωμένωνΖωγραφίζοντας την κλιματική αλλαγή στους δρόμους της πόληςΗ Ελλάδα ετοιμάζεται για τα επόμενα βήματα: Κατάργηση SMS και άνοιγμα υπερτοπικών μετακινήσεων
Keywords
Τυχαία Θέματα