Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Τριπλό σκαμπίλι

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Με το αριστερό ξεκίνησε η ΑΕΚ τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Η «ένωση» γνώρισε την βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-0 κόντρα στην Μπράγκα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να έχουν τον πλήρη έλεγχο το πρώτο 20λεπτο. Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν την ένταση τους και προσπάθησαν να απειλήσουν την Μπράγκα χωρίς επιτυχία όμως. Ο Ολιβέιρα ήταν αρκετά δραστήριος και έκανε φάσεις, ωστόσο δεν μπορούσε να τις τελειώσει σωστά.

Από την

άλλη, η Μπράγκα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα. Ο Γκαλένο έκανε το 1-0 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ. Ενα προβάδισμα κυρίως ψυχολογίας, αφού η ΑΕΚ δεν έδειχνε ικανή να κεφαλαιοποιήσει τα διαστήματα υπεροχής της.

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και έκαναν αρκετές ευκαιρίες. Στο 50’ ο Τσιγκρίνσκι θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει με κοντινή προβολή. Ενώ, λίγο αργότερα η Μπράγκα έχασε διπλή ευκαιρία. Ο Καρέρα θέλοντας να βελτιώσει την εικόνα της ΑΕΚ έκανε αλλαγές. Ο Ολιβέιρα είχε ξανά την ευκαιρία να σκοράρει, όμως ήταν άστοχος και πάλι. Οι Πορτογάλοι χτύπησαν στους ανοιχτούς χώρους, που είχαν δημιουργηθεί στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων». Στο 78’ ο Παουλίνιο έκανε το 2-0, μετά από λάθος του Λιβάγια. Ενώ, δέκα λεπτά αργότερα ο Χόρτα έγραψε το τελικό 3-0 μετά από ακόμα ένα λάθος του Κροάτη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Γκαλένο 44’, Παουλίνιο 78’, Χόρτα 88’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρούντι Μπουκέ (Γαλλία), Βοηθοί: Γκιγιόμ Ντεμπάρ (Γαλλία), Ορελιάν Μπερτομιέ (Γαλλία)

Μπράγκα (Κ. Καρβαλιάλ): Ματέους, Εσγκάιο, Κάρμο, Μπρούνο Βιάνα, Σεκέιρα, Γκαλένο (Αλ Μουσράτι 84’), Ορτα (Νοβάις 90’), Κάστρο (Σκετίνε 90’), Μεδέιρος (Χόρτα 50’), Παουλίνιο, Φρανσέρχιο (Μόουρα 84’).

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι (Τάνκοβιτς 62’), Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος, Λόπες, Ανσαριφάρντ (Λιβάγια 62’, Μαχαίρας 89’), Ολιβέιρα.

Δείτε ακόμη: Καθάρισε τη Μαρσέιγ 1-0 ο Ολυμπιακός!ΈσΠΑΣε 2-1 την έδρα του Απόλλωνα“Αχνοφαίνονται” οι κάλπες για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα