Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Η μία γκάφα μετά την άλλη, έφερε την ισοφάριση (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Χάρη σε τραγικά λάθη των δύο αμυνών, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο τεράστιο ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ»

Στο πρώτο 25λεπτο του παιχνιδιού- μ’ εξαίρεση ένα τάκλιν του Παπασταθόπουλου στον Ράσφορντ στο 12΄- τίποτα ιδιαίτερο δε συνέβη.

Στο 26΄ ο Μουστάφι πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Ντε Χέα τα διέλυσε όλα, χάνοντας την μπάλα και «γράφοντας», ουσιαστικά, το 0-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ερέρα γύρισε την μπάλα στον Μαρσιάλ κι αυτός ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο

δεύτερο 45λεπτο ο Ρόχο με τάκλιν έστειλε την μπάλα στα πόδια του Λακαζέτ. Και από κει στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 1-2!

Όμως η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε και πάλι ένα λεπτό αργότερα, με τον Λίγνκαρντ να κάνει το 2-2.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι, όμως ο Ντε Χέα σταμάτησε εκπληκτικά δύο φορές τον Ομπαμεγιάνγκ (72΄-75΄).

Το γκολ του Λακαζέτ στο 88΄ακυρώθηκε ως φάουλ στον κίπερ των «Κόκκινων Διάβολων», μιας και είχε κλέψει την μπάλα με το κεφάλι μέσα από τα χέρια του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ντε Χέα, Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Ρόχο (72′ Φελαϊνί), Ντάλοτ, Ερέρα, Μάτιτς, Νταρμιάν, Λίνγκαρντ (75′ Πογκμπά), Μαρσιάλ (63′ Λουκάκου), Ράσφορντ

Άρσεναλ

Λένο, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Χόλντινγκ (36′ Λιχστάινερ), Μπεγερίν, Τορέιρα, Γκεντουζί, Κολάσινατς, Ράμσεϊ (46′ Μκιταριάν), Ιβόμπι (65′ Λακαζέτ), Ομπαμεγιάνγκ

Το άρθρο Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Η μία γκάφα μετά την άλλη, έφερε την ισοφάριση (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα