Γιώργος Κουμουτσάκος : Να συσταθεί άμεσα Εξεταστική Επιτροπή για τον Γ. Βαρουφάκη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι αποκαλύψεις που κάνει ο Τζέιμς Γκαλπρέιθ στο πρόσφατο βιβλίο του αναφορικά με την κρίση μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών το περασμένο καλοκαίρι, και την ύπαρξη σχεδίου Β εκ μέρους του Γ. Βαρουφάκη, έχει ήδη προκαλέσει καταιγισμό πολιτικών αντιδράσεων.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος με την ιδιότητα του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησε την σύσταση

Εξεταστικής επιτροπής , για εκείνη την «σκοτεινή περίοδο» όπως την χαρακτήρισε, συμπληρώνοντας πως οι κινήσεις του πρώην Υπουργού Οικονομικών, είχαν ως άμεση και οδυνηρή συνέπεια την «φτωχοποίηση των Ελλήνων»

Υπενθύμισε επιπλέον, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ζητήσει εδώ και τρεις μήνες από τις -30 Μαρτίου- σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την περίοδο που ο Γ. Βαρουφάκης ήταν υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Τσίπρα, χωρίς να λάβει καμία απάντηση είτε από την κυβέρνηση είτε από τον Πρόεδρο της Βουλής.

Επιπρόσθετα ενημέρωσε, αναφορικά με τη ύπαρξη πρόσφατου αιτήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πολιτικό χρήμα και τα ΜΜΕ, χωρίς να υπάρξει επίσης, αντίδραση από την κυβέρνηση.

Ειδική αναφορά έκανε στην σημερινή ημέρα που συμπληρώνεται ένα χρόνος από την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, λέγοντας πως πρόκειται για «ημέρα πένθους» καθώς όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε ότι συνέβη τότε «ήταν ακραία εξαπάτηση του ελληνικού λαού», που οδήγησε στην οικονομική αφαίμαξη συνταξιούχων και μισθωτών λόγω της πολιτικής και οικονομικής ανωμαλίας που προκλήθηκε.

Ενώ για το άμεσο μέλλον προέβλεψε πως οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν θα έχουν κανένα αντίκρυσμα, καθώς η οικονομία οδηγείται ολοταχώς «στην ενεργοποίηση του εφιαλτικού κόφτη που σημαίνει νέες περικοπές» όπως σημείωσε με έμφαση.

Το άρθρο Γιώργος Κουμουτσάκος : Να συσταθεί άμεσα Εξεταστική Επιτροπή για τον Γ. Βαρουφάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα