Γιατί ο Τανιμανίδης «κοροιδεύει» το κοινό για την κλοπή φαγητού!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μερικοί νομίζουν ότι οι Έλληνες τηλεθεατές και ειδικότερα οι fans του Survivor είναι άβουλα και ηλίθια άτομα! Κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει τη χθεσινή αψυχολόγητη ενέργεια του Σάκη Τανιμανίδη και της παραγωγής του Survivor να προχωρήσει σε μία δήθεν συγκλονιστική αποκάλυψη που ουσιαστικά γνωρίζαμε όλοι, μάλιστα το είχαμε γράψει κιόλας, για την κλοπή φαγητού στο νησί του Άγιου Δομίνικου!

Τι κρύβεται λοιπόν; Γιατί

τώρα αυτή η ενέργεια πριν την ένωση; Γιατί ο σκηνοθέτης αλλά και οι δηλώσεις Σπαλιάρα και Ντάνου έδειξαν ότι αυτοί έχουν κλέψει το φαγητού ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι; Θα σας απαντήσουμε σε όλα αυτά τα ερωτήματα σας μέσα από το παρασκήνιο που γνωρίζουμε αλλά και με βάση το ρεπορτάζ μας!

Ξεκινάμε! Χθες, ο Σάκης με ύφος ηθοποιού έκανε τη βαρύγδουπη ανακοίνωση για την κλοπή φαγητού και λέμε ηθοποιού διότι χθες ο παρουσιαστής έπαιζε θέατρο…

Και τώρα ξεκινάμε τις αποκαλύψεις αφού είδατε το βίντεο! Από πριν είχε συμφωνηθεί να μιλήσουν ο Ντάνος από την ομάδα των «Διάσημων» και ο Σπαλιάρας από την ομάδα των «Μαχητών» εκπροσωπώντας ο καθένας την ομάδα του!

Σε όλους μας φάνηκε λοιπόν και μέσα από τα πλάνα που έδινε ο σκηνοθέτης ότι αυτοί οι δύο είχαν κλέψει το φαγητό, έλα όμως που ήρθε σήμερα ο Χανταμπάκης να τους ξεφτιλίσει κυριολεκτικά, να πει δηλαδή ότι πρώτον γνωρίζανε εδώ και μήνες για την κλοπή του φαγητού από την παραγωγή του Survivor και δεύτερον να αθωώσει τον Ντάνο, ότι δεν είναι ο παίκτης δηλαδή που έκλεψε το φαγητό!

Εδώ λοιπόν πρόκειται για μια ξεκάθαρη κοροϊδία του κόσμου, για ένα θέατρο με φοβερό παρασκήνιο! Αποκαλύπτουμε ότι αυτό συνέβη από την παραγωγή του παιχνιδιού με σκοπό τη στοχοποίηση του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Γιάννη Σπαλιάρα! Η παραγωγή του Survivor θεωρεί ότι αυτοί οι δύο παίκτες έχουν τεράστιο κύμα συμπάθειας στον κόσμο και προσπαθούν με όλους τους τρόπους να δείξουν έναν άλλο αυτό αυτών των δύο παικτών προκειμένου η κατάσταση να ισορροπήσει στην ένωση των ομάδων!

Σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να απολογηθεί ο Ντάνος για κάτι που δεν έκανε ο ίδιος, αυτή ήταν μια παγίδα που στήθηκε έντεχνα στον παίκτη ο οποίος φυσικά δεν ξέρει πως παρουσιάζεται το όλο θέμα στο τηλεοπτικό κοινό!

Πηγή: youweekly.gr

Το άρθρο Γιατί ο Τανιμανίδης «κοροιδεύει» το κοινό για την κλοπή φαγητού! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα