Γιάννης Βασιλώττος Πρωινό: «Κάρφωσε» Λιάγκα – Σκορδά αλλά… εξαφάνισε το μήνυμα

Καλεσμένος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ο Γιάννης Βασιλώττος που ενσαρκώνει τον τηλεοπτικό «Μπάμπη» στις Αγριες Μέλισσες. O ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, μάλιστα, αναφέροντας την ενασχόλησή του με διάφορα μουσικά όργανα, έγινε η αφορμή ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να έχουν ένα μίνι διάλογο μεταξύ τους για το χωρισμό τους.

Αφορμή η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα ότι ξέρει κι εκείνος, όπως και ο Βασιλωττος, ντραμς, κάτι το οποίο προκάλεσε την έκπληξη της Φαίης Σκορδά η οποία δεν γνώριζε ότι ο πρώην σύζυγός της παίζει και αυτό το μουσικό όργανο.

«Από τότε που χωρίσαμε έχω μάθει ντραμς, δεν σε είχα ενημερώσει. Εκεί έπνιξα τον χωρισμό, στη ντραμς» της είπε και το πρώην ζευγάρι άρχισε να γελά.

Ο Γιάννης Βασιλώττος που εκείνη τη στιγμή άρχισε να ρωτά on air απευθυνόμενος στους παρουσιαστές «Θα σκοτωθείτε; Μην τσακώνεστε, εντάξει», προφανώς παρεξηγήθηκε και λίγο αργότερα έκανε μια ανάρτηση γεμάτη μπηχτές και καρφιά για τους παρουσιαστές του Πρωινού που τον φιλοξένησαν στην εκπομπή τους.

Γιάννης Βασιλώττος Πρωινό: Η ανάρτηση που έσβησε αμέσως

«Σήμερα το πρωί παραβρέθηκα σε πρωινή εκπομπή κατόπιν ας το πούμε παράκλησης διότι είχα τους ενδοιασμούς μου σαν άνθρωπος για τους παρουσιαστές και τις απόψεις τους. Αποφάσισα λοιπόν να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δίνεται για τον ένα ή τον άλλο λόγο και να μιλήσω μεταξύ άλλων και για αυτά που συμβαίνουν. Προσωπικά εγώ δεν έχω δεχτεί καμία παρενόχληση ούτε στη ζωή μου ούτε στην καριέρα μου. Εφόσον έχω όμως αυτό το βήμα μπορώ και θέλω με όλη μου την καρδιά να μιλήσω εκ μέρους όλων αυτών που το έχουν βιώσει και να τους δώσω όσο μπορώ το θάρρος να συνεχίσουν να καταγγέλλουν αυτά τα τέρατα.

Δέχτηκα λοιπόν την πρόσκληση εν μέσω όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω μας και ιδιαίτερα στον κλάδο στον οποίο εργάζομαι και νιώθω χρέος μου να τοποθετηθώ επί του θέματος και να εκφράσω την άποψή μου. Δεν θα σχολιάσω την αγένεια του να καλείς κάποιον άνθρωπο και να μην τον αφήνεις να μιλήσει. Οι παρουσιαστές της εκπομπής θεώρησαν σημαντικότερο το να συζητούν μεταξύ τους και να συγκρούονται για θέματα που απασχολούν το μεταξύ τους ερωτικό παρελθόν. Λογικά αυτό είναι σημαντικότερο από μια συζήτηση περί οποιασδήποτε σωματικής και ψυχικής βίας που ασκείται σε έναν άνθρωπο και εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος.

Παρόλα αυτά η άποψή μου συνεχίζει να είναι αυτή: Συνεχίστε να λέτε για όσα βιώσατε όσοι το βιώσατε. Εχετε την στήριξή μας. Είμαστε μαζί σας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βασιλώττος.

Στη συνέχεια όμως την εν λόγω ανάρτηση ο Γιάννης Βασιλώττος τη διέγραψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα