Γιαννακόπουλος συνέντευξη: Τέλος από τον Παναθηναϊκό

Γιαννακόπουλος συνέντευξη: Όπως ανακοίνωσε, μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, η ομάδα με τους πολλούς εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους πωλείται αντί 25 εκατομμυρίων ευρώ! Όπως είπε, στην αρχική τοποθέτησή του που κράτησε περίπου 40 λεπτά, ο DPG από το 1972 που η οικογένειά του ανέλαβε τον Παναθηναϊκό μέχρι και σήμερα έχει δώσει περισσότερα από 450 εκατομμύρια ευρώ! Αναφερόμενος στο μπάσκετ ο κ. Γιαννακόπουλος

αφού τόνισε πως η χρονιά ξεκίνησε με νέα δυσάρεστη έκπληξη (ο λόγος για τον Ρίκα Πιτίνο που δεν συνέχισε στην ομάδα και ήρθε ο Αργύρης Πεδουλάκης και όλα όσα έγιναν στην συνέχεια, με τον κόσμο να είναι δυσαρεστημένος…) ήρθε ο κορονοϊός και ενώ η ομάδα ήταν στα πλέι οφ της Γιουρο Λίγκας, όλα πάγωσαν!

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Η πανδημία δεν διέκοψε βίαια την σεζόν, αλλά έφερε και μεγάλο οικονομικό πρόβλημα όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά σε όλες τις ομάδες  και όπως χαρακτηριστικά είπε «από τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ που υπολόγιζα ότι χρειαζόταν, φθάσαμε στα έντεκα εκατομμύρια»! Τόνισε επίσης πως υπήρξε μια ήρεμη χρονιά χωρίς τον Ολυμπιακό! Υποστήριξε επίσης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πως εάν μέσα σε 20 ημέρες που πρόκειται να γίνουν οι εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού η πολιτεία δεν κρατήσει τον λόγο της για τον Βοτανικό (ανταλλαγή γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τον χώρο στον Βοτανικό) «τότε θα παραιτηθώ και από τον ερασιτέχνη»! «Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο, μου δείχνει ότι έκανα καλή δουλειά. Θα λέω ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι για την καλύτερη ομάδα που είδε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς…», είπε συγκινημένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δείτε ακόμη“Μεθοδικά για σοβαρή πρόταση στο γηπεδικό του ΠΑΟ”Super League: Το πρωτάθλημα των ανατροπώνΚορυφαίοι στόχοι νταμπλ και αήττητο στο λιμάνι!
Keywords
Τυχαία Θέματα