Γιάννα Αγγελοπούλου – γεράκι: Εκπαιδευμένο πτηνό κατέρριψε drone – Στη βάφτιση της εγγονής της

Γιάννα Αγγελοπούλου – γεράκι: O Θόδωρος Αγγελόπουλος και η Γιάννα Αγγελοπούλου πραγματοποίησαν εκδήλωση στην πολυτελή οικία τους, στο Παλαιό Ψυχικό, καθώς το Σάββατο βάπτισαν την δεύτερη εγγονή τους, κόρη του γιου τους Παναγιώτη και της Έλλης Παπαδιαμάντη. Η εκδήλωση έγινε σε πολύ στενό κύκλο και όπως ήταν φυσικό τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Κάποιοι όμως επιχείρησαν με drone να υποκλέψουν

πλάνα από την όμορφη βραδιά. Όμως η ομάδα ασφαλείας της Οικογένειας Αγγελόπουλου είχε φροντίσει και για αυτό.

Είχε στην ομάδα της τον ειδικό εκπαιδευτή άγριων Πτηνών, αστυνομικό Σταύρο Αθανασίου και το γεράκι του την Ζήνα, η οποία μόλις εντόπισε το drone το κατέρριψε, όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του efimerida.gr, χωρίς ο paparazzi να μπορέσει να εξασφαλίσει τα πλάνα που επιθυμούσε. Αστυνομικοί παρέλαβαν το drone, προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του τηλεκατευθυνόμενου. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τρίτο εγγόνι της Γιάννας Αγγελοπούλου, η οποία έχει αποκτήσει δύο εγγόνια από την κόρη της, Καρολίνα Αγγελοπούλου.

Η Καρολίνα Παρθένη Αγγελοπούλου

Η Καρολίνα Αγγελοπούλου παντρεύτηκε τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της, επιχειρηματία Βασίλη Αμβροσίου το 2013 στο Λονδίνο. Το πρώτο μωρό της Καρολίνας Παρθένη Αγγελοπούλου, η μικρή Ελλιάνα, η οποία ήρθε στη ζωή στα τέλη του 2014, βαπτίστηκε το στο χωριό της Γιάννας Αγγελοπούλου στην Κρήτη. Η Καρολίνα, είναι από τον πρώτο γάμο της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον επιχειρηματία Γιώργο Παρθένη.

Η Καρολίνα σπούδασε οικονομικά σε κορυφαίο πανεπιστήμιο του Παρισιού και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ένα αξιοπρόσεκτο βιογραφικό. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου εργάστηκε στην ALPHA bank και συγκεκριμένα στο τμήμα επενδύσεων. Ακολούθως βρέθηκε στο Λονδίνο όπου και συνεργάζεται με την ελβετική τράπεζα Credit Suisse. Παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Βασίλη Αμβροσίου, η οικογένεια του οποίου έχτισε μια μικρή αυτοκρατορία στη Νότια Αφρική.

Καρολίνα ΑγγελοπούλουΗ Έλλη Παπαδιαμάντη

Η Ελλη Παπαδιαμάντη, σύζυγος του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, γνώρισε τον γιο του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου στα θρανία. Και οι δυο τους φοιτούσαν στο Αμερικανικό Κολλέγιο όπου και γεννήθηκε μια τρυφερή φιλία και ένας μεγάλος έρωτας στη συνέχεια. Η Έλλη Παπαδιαμάντη σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών, αλλά πριν από την αποφοίτησή της είχε αποφασίσει ότι θα ασχοληθεί με το κλασικό τραγούδι και κατ’ επέκταση με την κλασική μουσική, στην οποία οι ειδήμονες τη θεωρούν εξαιρετικό ταλέντο. Οι γονείς της, σύμφωνα με την εφημερίδα Μπαμ, έχουν Ωδείο στο Χαλάνδρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα