Για να τα κάνεις όλα «μόνος» – Οι must εφαρμογές για το κινητό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

smartphones αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων και εξελίσσονται σταδιακά σε ένα «πολυεργαλείο».

Επειδή, λοιπόν, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα apps εκτός από το facebook και το instagram, που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, συγκεντρώσαμε τις εφαρμογές που αξίζει να έχετε στο κινητό σας.

Messenger:
Ενεργός, αλλά μόνο για την πάρτη σου – Δες τα βήματα

Find my car

Πόσες φορές έχεις επιστρέψει από βραδινή έξοδο, έχεις παρκάρει μακριά από το σπίτι σου και την επόμενη μέρα δεν θυμάσαι πού; Το συγκεκριμένο app θυμάται ακριβώς το σημείο και μάλιστα θα σε κατευθύνει.

Park Around
Σε περίπτωση που χρειάζεσαι οργανωμένο πάρκινγκ κάπου στην Αθήνα και ψάχνεις την πιο φθηνή λύση, την απάντηση δίνει το Park Around. Άλλο ένα ελληνικό app που προσφέρει τη δυνατότητα ακόμα και προκράτησης όπως και φωνητικής αναζήτησης με βάση τη διεύθυνση προορισμού σου.

BabyBump

Μία εφαρμογή για εγκύους που παρακολουθεί όλες τις αλλαγές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προσφέροντας και πολλές συμβουλές για όσα θέλετε να ξέρετε

Hair Color Booth

Θέλεις να αλλάεις το χρώμα των μαλλιών σου αλλά δεν ξέρεις αν θα σου ταιριάζει; «Κατέβασε» το Hair Color Booth στο κινητό σου, ανέβασε μία φωτογραφία σου και κάνε τις δοκιμές σου. Αν μη τι άλλο, είναι αρκετά διασκεδαστικό- και μπορείς να αλλάξεις γνώμη στη στιγμή. Μόνο για iOS συσκευές.

Period Tracker

Μία εφαρμογή παρακολούθησης της περιόδου που δίνει πολλές πληροφορίες και δεδομένα. Υπάρχει δωρεάν έκδοση που θα σε καλύψει απόλυτα στα βασικά αλλά και η επί πληρωμή που προσφέρει επιπλέον λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Σε ενημερώνει για το πότε ήταν ο τελευταίος κύκλος σου, πότε θα ξεκινήσει ο επόμενος (πιθανότατα), ποιες είναι οι μέρες τις ωορρηξίας σου και ούτω καθ’ εξής.

Keeper

Δυσκολεύεσαι κι εσύ να θυμάσαι τα username και τους κωδικούς σου από τα social media που χρησιμοποιείς; Το Keeper είναι ένα κορυφαίο ασφαλές πρόγραμμα διαχείρισης κωδικών πρόσβασης. Παρέχει αδιαπέραστη προστασία όχι μόνο των κωδικών, αλλά και διαφόρων σημαντικών ιδιωτικών αρχείων σε κρυπτογραφημένο χώρο.

Followers Insight

Όλο και περισσότεροι γινόμαστε πλέον χρήστες του Instagram και οι ρυθμοί της αύξησης των followers σε κάθε λογαριασμό είναι ραγδαίοι. Το Followers Insight σου επιτρέπει να ελέγχεις τους νέους σου followers, αυτούς που πλέον δεν σε ακολουθούν, αυτούς που σε έχουν μπλοκάρει και πολλά άλλα.

Clean Master

Απλό και ασφαλές με πολλαπλές λεπτομερείς λειτουργίες το Clean Master σε βοηθά να διατηρείς το smartphone σου σε …φόρμα! Καθαρίζει το κινητό από τα άχρηστα αρχεία και εφαρμογές που τυχόν πιάνουν χώρο χωρίς λόγο, ενισχύοντας την ίδια στιγμή τη μνήμη.

ProShot Ios και Android

Αυτή η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για τους φωτογράφους όλων των επιπέδων, οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους. Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε προηγμένα εργαλεία, που βοηθούν τον χρήστη να προσαρμόσει την εστίαση και το φως κατά τη λήψη. Μπορείτε να κάνετε προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο, ζουμ με ένα μόνο δάχτυλο και να βελτιώσετε την συνολική ποιότητα των φωτογραφιών σας.

Remote Mouse Ios ,Android και Windows Phone

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα το κινητό σας σε τηλεχειριστήριο για τον υπολογιστή σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, όταν πρέπει να κάνετε μια παρουσίαση ή να δείτε μια ταινία, αλλά το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο δεν έχει μπαταρία.

Moovit Ios, Android και Windows Phone

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές μετακίνησης με πάνω από 30 εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 800 πόλεις. Μια νέα πόλη προστίθεται κάθε 24 ώρες και η εφαρμογή προσφέρει την πιο έγκυρη πληροφόρηση για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ενημερώνει συνεχώς τα δρομολόγια και παρακολουθεί τις αλλαγές.

Clap! Phone Finder Android

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να ξεχάσετε αυτό το απαίσιο συναίσθημα του όταν νομίζουμε, ότι έχουμε χάσει το κινητό μας. Απλά χτυπήστε τα χέρια σας και το κινητό να ενεργοποιηθεί και θα βγάλει έναν ήχο για να το ακούσετε. Επίσης, δεν καταναλώνει πολύ μπαταρία.

Το επόμενο iPhone θα είναι απλά υπέροχο

Το άρθρο Για να τα κάνεις όλα «μόνος» – Οι must εφαρμογές για το κινητό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα