Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Μυρτάλη χάνει το εφετείο

Στα προσεχή επεισόδια του δραματικού σίριαλ του MEGA, Η Γη της Ελιάς, στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται η Μυρτάλη. Η ημέρα του Εφετείου φτάνει, όμως η απόφασή του δυσαρεστεί την κοπέλα, καθώς χάνει τη δίκη. Η Μυρτάλη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, του Ιπποκράτη, έχει δει τη ζωή της να αλλάζει ριζικά. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να το δεχτεί. Την αδικία που έγινε εις βάρος της στη διαθήκη του. Η ίδια προσπάθησε να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη, αλλά κάθε προσπάθεια της έπεσε

στο κενό.

Για αυτόν τον λόγο, πριν από λίγο καιρό, κήρυξε πόλεμο στην ίδια την οικογένειά της και κατέθεσε αίτηση στο Εφετείο, διεκδικώντας την περιουσία των Βρεττάκων. Ακόμη και το μερίδιο του Ισίδωρου. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η ημέρα του Εφετείου πλησιάζει και ο Λυκούργος ενημερώνει σχετικά τη Μυρτάλη και εκείνη αγωνιά. Συγχρόνως, όμως, ανησυχία επικρατεί και στο στρατόπεδο του Ισίδωρου και του Μάνου για την έκβαση του αποτελέσματος. Και αυτό γιατί, αν δικαιωθεί π κοπέλα, χάνουν τα πάντα και ο πρώτος κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα για το «μαγείρεμα» που έκανε στη διαθήκη του αδελφού του.

Η ημέρα του Εφετείου φτάνει

Η Μυρτάλη ετοιμάζεται να πάει στο δικαστήριο, με την Αθηνά να της επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη. Ο Ιάκωβος με την Ιουλία στέκονται στο πλευρό της αγαπημένης τους ανιψιάς και τη συμβουλεύουν να παραμείνει ψύχραιμη και δυνατή, όποια κι αν είναι η απόφαση. Στη συνέχεια, τη συνοδεύουν όλοι μαζί στο δικαστήριο, ενώ ο Ισίδωρος, με σύμμαχο τον Μάνο, αρνείται να παραδώσει τα όπλα και να εγκαταλείψει τη μάχη για όλα όσα μόχθησε αυτά τα χρόνια. Λίγη ώρα μετά, το Εφετείο για την περιουσία της Μυρτάλης ξεκινά κι όλοι είναι αγχωμένοι για το αποτέλεσμα. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Η απόφαση δεν αργεί να βγει. Ο Λυκούργος ανακοινώνει στη Μυρτάλη ότι, δυστυχώς, έχασαν το Εφετείο, αλλά, αν το επιθυμεί, μπορούν να καταθέσουν εκ νέου αίτηση.

Άλλωστε, όπως της λέει με ήρεμο και επιτακτικό τρόπο, τα δικαστήρια γι’ αυτό υπάρχουν. Να δίνονται μάχες για την αλήθεια και να δικαιώνονται όσοι πρέπει. Η κοπέλα δυσαρεστείται που έχασε ακόμη μία μάχη και δείχνει πρόθυμη να παρατήσει τα πάντα και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην εταιρεία των καλλυντικών που έχει δημιουργήσει. Φυσικά, η απόφαση του Εφετείου, που φέρνει τα πάνω κάτω, κάνει τους πάντες να αποδεχθούν και να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα.

Πηγή:ΜYTV
Keywords
Τυχαία Θέματα