Γεωργιάδης: «Πρόσχημα τα αρχαία στο Ελληνικό»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Στέλνουμε λάθος σήμα στο εξωτερικό: ότι όποιος πάει να κάνει επένδυση θα μπλέξει» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για την επένδυση στο Ελληνικό.

«Ζούμε σε εποχή Πιραντέλο. Πανηγυρίζει ο Τσίπρας γιατί θα επισπεύσει το Ελληνικό, o οποίος διαδήλωνε πριν από 2,5 χρόνια και έλεγε πως “το Ελληνικό είναι η ψυχή μας και δεν θα το δώσουμε ποτέ”» τόνισε στον Σκάι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

O κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως χαίρεται που ο Αλέξης Τσίπρας «έβαλε μυαλό» σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό αλλά επισήμανε πως παραμένει πολύ σκεπτικός και θέλει να δει πρώτα την απόφαση του ΚΑΣ για το ποιο κομμάτι της επένδυσης έχει χαρακτηριστεί «αρχαιολογικού ενδιαφέροντος».

«Δεν υπάρχει στην Ελλάδα περίπτωση να κάνεις μεγάλο έργο χωρίς να βρεις αρχαία. Εάν η ιδέα είναι “αν έχουμε αρχαία δεν χτίζουμε τίποτα”, τότε η χώρα θα μείνει έρημη. Το πρόβλημα είναι ότι οι αρχαιολόγοι που εμφανίζονται σήμερα έχουν ως πρόσχημα τα αρχαία και απλά βάλλουν μέσω της δικαιολογίας κατά των επενδύσεων» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Αν δεν προσελκύσουμε 200 δισ. ευρώ τα επόμενα χρόνια η οικονομία μας θα μαραζώσει οριστικά» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Το άρθρο Γεωργιάδης: «Πρόσχημα τα αρχαία στο Ελληνικό» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα