Γαβαλάς: Ήμουν παντρεμένος με γυναίκα, αλλά άρχισα να κουνάω περίεργα… (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Νέες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, λέγοντας πως υπήρξε παντρεμένος με γυναίκα για 9 χρόνια και πως χώρισαν όταν άρχισε να κουνάει το χέρι λίγο περίεργα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Μαντάμ Σουσού», ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Κάποτε είπαν ότι ήμουν

με έναν άντρα αλλά όχι! Ήταν μια γυναίκα που ήταν αντράκι.

Η πιο σπουδαία πρόταση γάμου που μου έχει γίνει είναι… η πρόταση από γυναίκα. Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο, ζήσαμε στην Ιταλία. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στην Ελβετία, ζήσαμε μαζί 9 χρόνια στην Ιταλία και μετά εγώ άρχισα να κουνάω το χέρι λίγο περίεργα… Και μου λέει ‘Με διώχνεις;’ και της έλεγα ‘ναι’. Σηκώνει κι αυτή το χέρι και μου κάνει έτσι ‘goodbye’. Από τα 30 μου και μετά τις γυναίκες τις βλέπω μόνο στο κομμωτήριο».

Φυσικά, όμως, ο Λάκης Γαβαλάς δεν μπορούσε να μην σχολιάσει και την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση.

Όπως είπε: «Είδα ότι και καλά τη βουτιά που έκανε και καλά ως ‘Δεν με ενδιαφέρει που είμαι χοντρός και το πουλάω γιατί ο Λάτσιος μου είπε ότι είναι ok να πουλάω και αυτό’, ότι σηκώθηκε, είχε μια άνωση η γύρω περιοχή που βράχηκαν 3 στρέμματα γύρω γύρω».

Το άρθρο Γαβαλάς: Ήμουν παντρεμένος με γυναίκα, αλλά άρχισα να κουνάω περίεργα… (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα