Φυλακές Μαλανδρίνου – ραπτομηχανή: Από κινητά μέχρι αλυσοπρίονο!

Φυλακές Μαλανδρίνου – ραπτομηχανή: Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν αποπειραθεί κάποιοι να περάσουν στις φυλακές, μέσα σε κρύπτες, αντικείμενα που απαγορεύονται, αλλά σε… ραπτομηχανή, δεν είχε προσπαθήσει κανείς έως τώρα…

Του Πέτρου Καρσιώτη

Κι όμως, συνέβη. Πρώην κρατούμενος των φυλακών Μαλανδρίνου, κατηγορείται ότι μετέφερε στις φυλακές και παρέδωσε στον αλλοδαπό ράφτη του σωφρονιστικού καταστήματος, μία ραπτομηχανή μέσα στην οποία βρέθηκαν λάμα αλυσοπρίονου, κινητά τηλέφωνα και κάρτες SIM. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους,

στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας, Τύπου Β’, σε ραπτομηχανή που είχε μεταφέρει νωρίτερα σε αυτό, 34χρονος αλλοδαπός, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό αυτής και κατασχέθηκαν:

Τι περιείχε η ραπτομηχαμνή

26 κινητά τηλέφωνα και  50 κάρτες SIM ,

30 φορτιστές κινητών τηλεφώνων & πληθώρα παρελκομένων αυτών (καλώδια USB – ακουστικά – προσόψεις – μπαταρίες),

λάμα από αλυσοπρίονο, μήκους 30 εκατοστών και

4 συσκευές αναμετάδοσης σήματος WiFi.

Πρώην κρατούμενος

Από την έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, εντοπίσθηκε σε περιοχή της Αττικής και συνελήφθη από αστυνομικούς  ο 34χρονος, ο οποίος, ήταν πρώην κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου, ενώ πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.

Επιπλέον, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας Φωκίδας, συνελήφθη και ο υπεύθυνος του ραφείου του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου, 38χρονος αλλοδαπός κρατούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα