Φρίκη: Βίαζε την 4χρονη αδερφή του και της «έκλεινε» το στόμα με γλυκά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σοκαρισμένοι είναι όσοι βρέθηκαν στη δίκη ενός 12χρονου αγοριού στο Δικαστήριο Ανηλίκων του Brighton.

Το αγόρι, 13 ετών σήμερα, έπαιζε κρυφτό με την 4χρονη αδερφή του και μετά τη βίαζε. Ακόμα κι όταν εκείνη έκανε μπάνιο, ο αδερφός της εγκληματούσε πάνω στο κορμάκι της.

Για να της κλείσει το στόμα, την δωροδοκούσε με γλυκά. Επιπλέον, στο κινητό του βρέθηκε τεράστια ποσότητα πορνογραφικού υλικού.

Η μικρή ζούσε για πολύ καιρό τον εφιάλτη, μέχρι που αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της.

Το Δικαστήριο καταδίκασε τον 13χρονο για βιασμό, ενώ θα διεξαχθούν έρευνες για να διαπιστωθεί αν αποτελεί δημόσιο κίνδυνο κι αν πρέπει να φυλακιστεί.

Η μητέρα των παιδιών, συγκλονισμένη σκούπιζε τα δάκρυά της, περιγράφοντας τη μαρτυρία της 4χρονης κόρης της.

«Μου είπε ‘μαμά, θέλω να σου μιλήσω’. Δεν ξεκινούσε ποτέ φράση με αυτόν τον τρόπο. Ήθελε να μου πει. Ήταν σημαντικό για εκείνη. Είπε ότι συνέβη όταν έπαιζαν κρυφτό».

Η γυναίκα πρόσθεσε ότι η 4χρονη της αποκάλυψε κι άλλες λεπτομέρειες. «Είπε ότι της προσέφερε γλυκά για να το κάνει κι ότι δεν της άρεσε, αλλά της άρεσαν τα γλυκά. Της είπα ότι ήταν φυσιολογικό να της αρέσουν τα γλυκά, αλλά κι ότι ο αδερφός της δεν έπρεπε ποτέ να της τα προσφέρει για να κάνει κάτι τέτοιο. Τη ρώτησα γιατί δεν μου το είπε και μου απάντησε ‘εκείνος μου είπε να μην το πω’».

Το άρθρο Φρίκη: Βίαζε την 4χρονη αδερφή του και της «έκλεινε» το στόμα με γλυκά εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα