Φόβοι για νεκρούς από την έξαρση της αντιεξουσιαστικής βίας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Φόβους ότι η κλιμάκωση των φαινομένων βίας μπορεί να οδηγήσει σε νεκρό συνάδελφό του ή πολίτη εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο γ.γ των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα την πληρώσει ο αστυφύλακας. Ο χαμηλόβαθμος. Η Πολιτεία δεν έχει αναγνωρίσει το έργο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι κρίμα, γιατί ο υπουργός χάνει την ψυχραιμία του» πρόσθεσε παράλληλα, τονίζοντας πως «σε λίγο θα αποτελεί είδηση να μην υπάρχει επίθεση σε διμοιρία».

Αναφερόμενος μάλιστα στην κριτική που άσκησε ο κ. Τόσκας

περί μη εφαρμογής εντολών ο κ. Μαυροειδάκος μίλησε για πολιτική ανοχή στους «μπαχαλάκηδες», ενώ έκρινε κομβική για την αδυναμία αντιμετώπισής τους την κατάργηση της ομάδας Δέλτα και την ακινησία της ομάδας ΔΙΑΣ.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας Γιάννης Κατσιαμάκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι η κατάργηση της ομάδας Δέλτα είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα για τα όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα.

Σημείωσε ότι η ομάδα είχε συσταθεί με αρμοδιότητα να προλαμβάνει και να καταστέλλει τέτοιου είδους ενέργειες και τόνισε από ιδεοληψία της κυβέρνησης επιβλήθηκε να καταργηθεί.

Κάλεσε δε τον Νίκο Τόσκα να βρει όπως λέει τους 200 αστυνομικούς που έχουν κρυφτεί αριστερά και δεξιά, προσθέτοντας πως κανείς δεν τον εμποδίζει.

Σημείωσε παράλληλα ότι δουλειά της αστυνομίας δεν είναι οι ρουσφετολογικές μετακινήσεις.

Το άρθρο Φόβοι για νεκρούς από την έξαρση της αντιεξουσιαστικής βίας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα