Φουρέιρα Μποτία 2019: Οι φήμες για χωρισμό της τραγουδίστριας με τον ποδοσφαιριστή

Φουρέιρα Μποτία 2019: Κρίση και μάλιστα σοβαρή φαίνεται πως περνά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία. Αιτία για τα γκρίζα σύννεφα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους είναι το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και των δυο. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, πληροφορίες από το περιβάλλον της τραγουδίστριας η απόσταση έχει δημιουργήσει

σοβαρούς τριγμούς στη σχέση τους. Η Ελένη Φουρέιρα που έζησε την απόλυτη αναγνώριση μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2018 εκπροσωπώντας την Κύπρο, πορεύεται με σταθερά βήματα στο εξωτερικό εξελίσσοντας την καριέρα της σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ έχει τη δυνατότητα να ανοίξει τα φτερά της και στην Αμερική.

Η πρόταση που δέχτηκε να εμφανιστεί στο Λος Άντζελες της ενθουσίασε, όπως ήταν αναμενόμενο αλλά την ίδια στιγμή την έφερε αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα. Και μπορεί αρχικά να είπε το «ναι», τώρα όμως που πλησιάζει ο καιρός να φτιάξει βαλίτσες για Αμερική όπου θα μείνει για περίπου τέσσερις μήνες, το να βάλει στην άκρη την προσωπική της ζωή μοιάζει μονόδρομος. Όπως είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν, ανάμεσα στη σχέση και την καριέρα επιλέγει το δεύτερο. Το ζευγάρι στα τρία χρόνια της κοινής του πορείας έχει καταφέρει να εκμηδενίσει τις χιλιομετρικές αποστάσεις, προκειμένου να βρίσκονται έστω και για λίγες ώρες. Το ταξίδι- αστραπή μάλιστα του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα στις αρχές του περασμένου μήνα είχε ως στόχο να βρεθούν για να μιλήσουν σοβαρά για το μέλλον της σχέσης τους που μοιάζει να βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Φήμες για ενδεχόμενο χωρισμού είχαν υπάρξει και πέρσι τον Νοέμβριο:
Keywords
Τυχαία Θέματα