Φορολοταρία Δεκεμβρίου 2020 ΑΑΔΕ: 1000 ευρώ σε 1000 τυχερούς!

1000 τυχερούς που κερδίζουν από 1.000 ευρώ έκαστος ανέδειξε η φορολοταρία, η κλήρωση Δεκεμβρίου 2020 της λοταρίας αποδείξεων, που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Η πληρωμή του χρηματικού επάθλου στους 1.000 τυχερούς θα διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων. Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.

Οι

φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi, για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς. Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού. Το έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Φορολοταρία Δεκεμβρίου 2020 ΑΑΔΕ: Πως μπορώ να δω τους λαχνούς μου και αν κέρδισαν τα 1000 ευρώ

Στον δικτυακό τόπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και συγκεκριμένα από τον σύνδεσμο

http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi μεταβαίνουμε στην παρακάτω σελίδα:

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per2010/index.jsp)

Με κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per2010/index.jsp) μεταβαίνουμε στην σελίδα εισόδου όπου πληκτρολογούμε τους κωδικούς μας στο TAXISNET (όνομα χρήστη (username) και κωδικό εισόδου (password)

Η επιτυχής είσοδος μας μεταφέρει στην παρακάτω σελίδα:

Από τον δεύτερο πίνακα (Δημόσια κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί) Επιλέγουμε (κλικ) Εκτύπωση και ανοίγει η παρακάτω σελίδα:

Keywords
Τυχαία Θέματα