Φονικό στην Ξάνθη – Μια σφαίρα στην καρδιά του κουμπάρου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην κοινωνία της Ξάνθης η εξιχνίαση της δολοφονίας του ασφαλιστή και ταυτόχρονα, της αυτοκτονίας του κουμπάρου του, επιχειρηματία οπτικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, τα μυστικά που κρύβονταν πίσω από τη διπλή τραγωδία προκαλούν ρίγη.

Φως στο διπλό μυστήριο έριξε η βαλλιστική εξέταση στο όπλο με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε ο 54χρονος γόνος πασίγνωστης

οικογένειας με κοσμηματοπωλεία, που ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 55χρονου ασφαλιστή την περασμένη Τρίτη.

Ο κάλυκας από τη μία και μοναδική σφαίρα που είχε δεχτεί κατάστηθα ο Δαλακούρας και διαπέρασε την καρδιά του βρέθηκε στο σπίτι του 54χρονου Αγκόπ Μπαλατλιάν, όταν ο πατέρας δύο παιδιών έβαλε τέλος στη ζωή του λίγες ώρες αργότερα!

Μάλιστα, χρησιμοποίησε το ίδιο όπλο, ένα τροποποιημένο πιστόλι τύπου Glock των 9 χιλιοστών, που προέρχεται μάλλον από τη μαύρη αγορά της Τουρκίας και τώρα οι αστυνομικοί ερευνούν τα συχνά πηγαινέλα του στην Κωνσταντινούπολη.

Οι αστυνομικοί που εξέταζαν παράλληλα τις δύο υποθέσεις είχαν μόνο να αναζητήσουν το κίνητρο του εγκλήματος και της αυτοκτονίας του δράστη, καθώς ήταν γνωστό πως είχε πολύ καλές σχέσεις με το θύμα, με το οποίο ήταν και κουμπάροι.

Αν και η κοινή αίσθηση ήταν πως δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα, φαίνεται πως τελικά ο ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη Μπαλατλιάν είχε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα εξαιτίας της ενασχόλησής του με τον διαδικτυακό τζόγο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατατέθηκαν στους αστυνομικούς, ο δράστης και αυτόχειρας είχε πέσει στα δίχτυα του εθισμού και φέρεται ότι ξόδευε μεγάλα χρηματικά ποσά. Τον τελευταίο καιρό λέγεται ότι είχε δανειστεί σημαντικό ποσό από τον Δαλακούρα και μάλιστα του είχε δώσει ως ενέχυρο διαμάντια από το οικογενειακό κοσμηματοπωλείο, τα οποία όμως έπρεπε πάση θυσία να πάρει πίσω.

Οι ίδιες μαρτυρίες, που εξετάζονται προσεκτικά, λένε ότι δεν είχε το απαραίτητο ποσό για να ξεπληρώσει το δάνειο και ο ασφαλιστής αρνιόταν να του επιστρέψει το ενέχυρο, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε απόγνωση.

Διαβάστε ακόμα:

Οικονομικές δοσοληψίες πίσω από τη διπλή τραγωδία στην Ξάνθη

Το άρθρο Φονικό στην Ξάνθη – Μια σφαίρα στην καρδιά του κουμπάρου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα