Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι ακύρωση: Δεν θα πραγματοποιηθεί η μουσική γιορτή

Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι ακύρωση: Θύμα του κορονοϊού έπεσε και το Μουσικό Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι, η μεγαλύτερη μουσική γιορτή του Ηνωμένου Βασιλείου, που θα διεξαγόταν από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου στο Σόμερσετ της Αγγλίας. «Είναι ξεκάθαρο πως αυτή δεν ήταν η τροπή που ελπίζαμε να λάβουν τα πράγματα για την 50η μας επέτειο, αλλά ακολουθώντας τα νέα κυβερνητικά μέτρα που ανακοινώθηκαν αυτή την εβδομάδα, σε μία περίοδο πρωτόγνωρης αβεβαιότητας,

αυτή είναι η μόνη μας εφικτή επιλογή» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ οι διοργανωτές του, Μάικλ και Έμιλι Ίβις.

«Ελπίζουμε η κατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο να έχει βελτιωθεί σημαντικά μέχρι το τέλος Ιουνίου. Αλλά ακόμη και να έχει βελτιωθεί, δεν είναι εφικτό να περάσουμε τους επόμενους τρεις μήνες εδώ, με χιλιάδες εργαζόμενους στο αγρόκτημα, να μας βοηθούν στο τεράστιο έργο της κατασκευής των υποδομών προκειμένου να υποδεχθούμε περισσότερους από 200.000 ανθρώπους στην προσωρινή πόλη σε αυτούς τους αγρούς» τόνισαν. Φέτος θα γιορτάζονταν τα 50 χρόνια του Φεστιβάλ Γκλάνστομπερι με κεντρικά ονόματα τους Κέντρικ Λαμάρ, Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Τέιλορ Σουίφτ.

Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι ακύρωση: Η ανακοίνωση των Μάικλ Έμιλι Ίβις

Στην ανακοίνωσή τους οι Μάικλ Έμιλι Ίβις ζητούν συγγνώμη από τους 135.000 ανθρώπους που έχουν δώσει ήδη προκαταβολή για την αγορά εισιτηρίου και εξηγούν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν με το ποσό αυτό εισιτήριο για το Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι του 2021 ή να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων.

«Η ακύρωση του φετινού Φεστιβάλ θα αποτελέσει αναμφισβήτητα ένα φοβερό πλήγμα για το απίστευτο προσωπικό μας και τους εθελοντές που εργάζονται τόσο σκληρά για να συμβεί αυτό το γεγονός» σημειώνεται στην ανακοίνωση. «Θα υπάρξουν αναπόφευκτα σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις ως αποτέλεσμα αυτής της ακύρωσης – όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους συνεργάτες του Φεστιβάλ, χορηγούς, προμηθευτές, εμπόρους, ιδιοκτήτες γης και την κοινότητά μας» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Δείτε ακόμαΑγώνας δρόμου για το “όπλο” κατά του κορονοϊούΚύπριος το… «τερμάτισε»: Σκύλος βγαίνει «μόνος του» για βόλτα (vid)

 Η viral γιαγιά που νίκησε την «μάχη» με τον κορωνοϊό

Το’ δαμε κι αυτό: «Απελπισμένος» τυραννόσαυρος στην Ισπανία βγήκε από την… καραντίνα του
Keywords
Τυχαία Θέματα