Φαίη Σκορδά: Τροχαίο είχε η παρουσιάστρια λίγο πριν την εκπομπή

Φαίη Σκορδά: Η γνωστή και όμορφη παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της για το τροχαίο που είχε την Πέμπτη. Συγκεκριμένα, πριν αρχίσει τις αστρολογικές προβλέψεις της η Λίτσα Πατέρα, η Φαίη Σκορδά περιέγραψε το

τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της. Όπως είπε, έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου. «Ερχόμουν στη δουλειά και βγήκα από το δρόμο. Μιλούσα στο τηλέφωνο, είχα ανοιχτή ακρόαση. Όλα καλά. Ήρθαν οι άνθρωποι από την ασφαλιστική να βάλω μία υπογραφή.»

Επιπλέον, αναφορικά με το τροχαίο η Φαίη συμπλήρωσε: «Ευτυχώς δεν χτύπησα. Απλά σκάσανε δύο λάστιχα. Δεν λέτε που έφτασα; Εγώ μόνη μου. Δεν έφταιγε κανείς. Εγώ και το κεφάλι μου», είπε η παρουσιάστρια που πριν λίγες ημέρες είχε ένα μικρό ατύχημα στο στούντιο. Η Λίτσα Πατέρα, από την δική της πλευρά, ανέφερε ένα δικό της περιστατικό. «Δύο καρφιά μπήκαν στα λάστιχα του αυτοκινήτου μου. Ανάδρομος τι περιμένεις!», ανέφερε η αστρολόγος.

Φαίη Σκορδά: Η περιγραφή της παρουσιάστριας για το τροχαίοΦαίη Σκορδά: Η συγκίνηση του Λιάγκα

Ένα φορτισμένο «Μεσημέρι» παρακολουθήσαμε την Παρασκευή στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Ελένης Τσολάκη. Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα δεν έκρυψε τη συγκίνησή του ακούγοντας τον Αιμίλιο Χειλάκη για τη σχέση ζωής που έχει χτίσει με την Αθηνά Μαξίμου και τη στάση του απέναντι στο πολυσυζητημένο «για πάντα» στην καθημερινότητα των σύγχρονων ζευγαριών.

Λίγο νωρίτερα, όταν ο καλεσμένος μιλούσε για τη σχεδόν μόνιμη συνεργασία του με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Λιάγκας με πολύ χιούμορ διαχώρισε τη θέση του για το «καλό» αυτού του είδους των συνεργασιών, αφού εκείνος μετά από την καθημερινή συνεργασία τους τελικά χώρισε με τη Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκαhttps://www.streamvideolabs.com/videos/mp4/63595_689.mp4
Keywords
Τυχαία Θέματα