Εξελίξεις για το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κυκλοφόρησαν νέα στοιχεία που αφορούν στο 19χρονο μοντέλο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, με κοκαΐνη και κρατείται τους τελευταίους 7 μήνες.

Την έκδοση στην Ελλάδα του μοντέλου, θα ζητήσει ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου. «Είναι πολύ δύσκολο να είναι σε μία φυλακή, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι και την οικογένειά της» δηλώνει ο ποινικολόγος στο STAR.

Σύμφωνα με το star. gr, υπάρχουν στιγμές που η Ειρήνη Μελισσαροπούλου λυγίζει και ξεσπά σε κλάματα, ενώ επιμένει ότι δεν ήξερε πως ο σάκος της είχε μέσα ναρκωτικά.

Διαβάστε ακόμα: Απολογία – σοκ από τους γονείς «τέρατα» στη Λέρο (vid)

«Αν το ήξερα ότι είχε κοκαΐνη ο σάκος, δε θα δεχόμουν ποτέ να τον κουβαλήσω. Πατέρα αστυνομικό έχω. Νεαρή είμαι, ηλίθια δεν είμαι. Παρέλαβα τον σάκο άδειο για να βάλω τα ρούχα μου που είχα αγοράσει στο αεροδρόμιο», φέρεται να του είπε.

Ο κος Κεχαγιόγλου επισημαίνει πως ήδη η εισαγγελία εδώ δέχεται ότι υπάρχουν και άλλοι ενδεχόμενοι και εμπλεκόμενοι. «Θα φανεί καθαρά ποιοι την ενέπλεξαν και ποιος είναι ο βαθμός ενοχής ή εμπλοκής τους».

Η καθημερινότητά της

Καθημερινά εργάζεται μέσα στις γυναικείες φυλακές, σιδερώνοντας τα ρούχα των υπολοίπων κρατουμένων, ενώ έχει τη δυνατότητα να γυμνάζεται. Οι μόνοι που βλέπει είναι γενικός πρόξενος και ο καθολικός ιερέας Τζον Γουίδερσπουν.

Στις 4 Ιουνίου θα περάσει από ακρόαση και δεν αποκλείεται να δηλώσει ακόμα και ένοχη. «Διακηρύσσει την αθωότητά της αλλά είναι πρακτικό το θέμα, αν θα δηλώσει αθώα ή ένοχη. Υπάρχει πιθανότητα να δηλώσει ένοχη για να πάρει το ένα τρίτο της ποινής».

Το άρθρο Εξελίξεις για το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα