Εβελίνα Νικόλιζα κιλά: Έχασε 35, πήρε 45 (video)

Εβελίνα Νικόλιζα κιλά: Με μια πολύ εξομολογητική διάθεση η τραγουδίστρια και κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη Εβελίνα Νικόλιζα είπε στο κανάλι της στο youtube ότι πήρε 45 ολόκληρα κιλά! «Είμαι η Εβελίνα δεν είμαι καλά και πήρα 45 ολόκληρα κιλά» λέει η Εβελίνα Νικόλιζα μεταξύ άλλων στο βίντεό της. Και διευκρινίζει ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε θυροειδή αλλά τρώει πάρα πολύ. Πιο συγκεκριμένα η Εβελίνα Νικόλιζα αναφέρει: «Είμαστε εδώ σε ένα βίντεο που έχει τίτλο πως ξαναπήρα

35 κιλά. Και η αλήθεια είναι πως δε ξαναπήρα 35 κιλά. Πήρα 45. Να σας πω ότι δεν έχω θυρεοειδή. Δεν έχω κάτι που με κάνει να παχαίνω. Παχαίνω μόνη μου επειδή τρώω πάρα πολύ. Παρόλα αυτά δεν φταίει αυτό που έχω παχύνει. Φταίει πως είναι μία νοοτροπία καρφωμένη στον εγκέφαλό μου από μικρή ότι κάποιες φορές όταν είμαι πολύ κουρασμένη, όταν έχω κάνει κάτι δύσκολο, ή όταν έχω ανταπεξέλθει σε μια θεόστραβη μέρα, ότι κάπως μου αξίζει να φάω και είναι η επιβράβευσή μου.

Οπότε έχω πάρει πολλά κιλά επιβράβευσης, γιατί για κάποιο λόγο θεώρησα πως το αξίζω να φάω. Και έχω πάρει και πάρα πολλά κιλά, γιατί θεωρούσα πως θα ξεκινήσω δίαιτα. Κάθε φορά που λέω πως Δευτέρα θα ξεκινήσω τη διατροφή, την Κυριακή το βράδυ θα ξεκοιλιαστώ. Θα φάω και τα τραπεζομάντηλα. Δηλαδή λέω πως είναι η τελευταία μέρα που τρώω ό,τι θέλω, οπότε ας πάρω μία σκεπαστή και ένα παγωτό. Και μετά πατατάκια…» λέει, μεταξύ άλλων, η Εβελίνα Νικόλιζα. Υπενθυμίζουμε ότι η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη πριν από αρκετούς μήνες είχε καταφέρει μέσα σε 6 μήνες να χάσει 30 κιλά και μας είχε ενημερώσει μέσα από το προφίλ της στο instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα