Εθνική – Φαντ Σιπ: Ικανοποίηση και προβληματισμός

Εθνική – Φαντ Σιπ: Ο Τζον Φαντ Σιπ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τον αγώνα της Εθνικής μας με την Μολδαβία για το Nations League. Ο Ολλανδός προπονητής δήλωσε πως είναι αισιόδοξος, αφού υπάρχει αρκετή πρόοδος στην ομάδα, η οποία, βελτιώνεται με τον καιρό.  Ακόμα, τόνισε πως οι παίχτες του κάνουν αυτό που τους ζητάει και ακολουθούν το πλάνο. Όμως, δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι και το ποιος θα καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για το αν βλέπει βελτίωση στην ομάδα ο Φαντ Σιπ είπε: “Βλέπω

πράγματα που εφαρμόζονται, αλλά είναι συνεχής διαδικασία. Σε κάποια παιχνίδια όντως δεν βλέπουμε το επιθυμητό επίπεδο”. Δεν μας ανησυχεί το πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας. Έχουμε τον Σβάρνα, τον Χατζηδιάκο, τον Λαμπρόπουλο, τον Ρότα. Ξέρω ότι ο Μπακάκης έκανε τα περισσότερα παιχνίδια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ζήτημα”.

Εθνική – Φαντ Σιπ: Λάθη προς διόρθωση

Για το φιλικό με την Αυστρία: “Είδαμε τα γκολ που δεχτήκαμε και είπαμε να εξαλείψουμε αυτά τα λάθη. Δεν είχαμε καλή τοποθέτηση στον αγωνιστικό χώρο. Έμεινα όμως ικανοποιημένος από κάποια παιδιά, που έδειξαν ότι αξίζουν να παίζουν για την Εθνική”.
Για το κακό πεντάλεπτο που η ομάδα δέχτηκε τα γκολ: Είπα ήδη ότι με απογοήτευσε από το πώς δεχτήκαμε τα γκολ. Τα αναλύσαμε, τα συζητήσαμε και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε σε επόμενο αγώνα. Δεν θέλουμε να ξανασυμβούν”.

Για το αν επηρεάζει τον εγωισμό τον παιχτών του: “Είναι παρελθόν ο αγώνας με την Αυστρία. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι τώρα στον επόμενο αγώνα. Είναι μια νέα εξέταση, να δούμε αν θα περάσουμε το τεστ. Νιώθω σίγουρος όμως γιατί τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και δείχνουν διάθεση”.
Για το αν υπάρχει πονοκέφαλος για τις επιλογές του: “Δεν έχουμε πονοκέφαλο. Είναι απλά καλό να έχεις επιλέξεις ανάμεσα σε 2 ή 3 καλούς παίκτες; Θέλουμε σε κάθε θέση να έχουμε δύο καλούς παίκτες. Πάντα θα έχουμε τραυματίες ή τιμωρημένους, αλλά το σχέδιο σε κάθε αγώνα παραμένει ίδιο”.

Εθνική – Φαντ Σιπ: Χαρούμενος για Λημνιό

Για τα όσα ανέφερε ο Λημνιός για τον ίδιο: “Είμαι χαρούμενος που ακούω θετικά σχόλια από τους παίκτες. Αυτό δείχνει ότι τα παιδιά απολαμβάνουν αυτό που τους ζητάω. Ξέρεις ότι ως προπονητής είσαι σε καλό δρόμο. Πρέπει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όμως να παίρνεις αποτελέσματα. Το προπονητικό τιμ δεν μπαίνει να τους πει «παιδιά πρέπει να κερδίσουμε, αλλά το τι θέλουμε να κάνουν, να το τελειοποιήσουμε. Αυτόματα θα υπάρχει πρόοδος στην ομάδα. Δεν τους καθοδηγώ και τους σπρώχνω μόνο προς τη νίκη, αλλά το πώς θα πετύχουμε πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είμαι ικανοποιημένος γιατί υπάρχει πρόοδος”.

Δείτε ακόμη: Σπάει το ρόδι η Ισπανία με Ελβετία, στην Ουκρανία οι ΓερμανοίΣχεδόν τέλειο τένις από τον Τζόκοβιτς, αναγνώρισε ο ΤσιτσιπάςΑνάδειξη νέων μελών και αναπληρωματικοί της Εφέσεων της ΕΠΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα